Kada upalim računalo nema nikakve slike na monitoru.
Hvala!
Hvala!
Hvala!
LOL-Nema sta kratko i jasno,svaka cast!
Ma daj covjece vise detalja!
Jel možda crna pozadina i u donjem desnom kutu nešto piše?
A da provjeris kabel lol ;)
detalji:imam 2 računala ali koristim samo jedan.Ovaj drugi sam par puta preštekavo na monitor od računala koje koristzim i radilo je.I tak sam par puta preštekavo i radilo je.I sad neki dan ja ga opet spojio i nije bilo slike na monitoru kad upalim 2.računalo.
Hvala!
I sad bi mi trebali stvoriti sliku?
reci malo vise jesi sta prcko po njemu, imal pocetnog beepa, itd itd..
Hvala!
I sad bi mi trebali stvoriti sliku?
reci malo vise jesi sta prcko po njemu, imal pocetnog beepa, itd itd..
Ne nisam niš prčko po njemu, da ima početnog bipa
Mozda je konektor od monitora na maticnoj od stalnog ustekavanja i istekavanja otisao kvragu,mozda ti se graficka naljutila i riknula
Ne nisam niš prčko po njemu, da ima početnog bipa
Provjeri kabel i konektore...
detalji:imam 2 računala ali koristim samo jedan.Ovaj drugi sam par puta preštekavo na monitor od računala koje koristzim i radilo je.I tak sam par puta preštekavo i radilo je.I sad neki dan ja ga opet spojio i nije bilo slike na monitoru kad upalim 2.računalo.
Pogledaj na ledici monitora jel ti gori CRVENO?Ako gori crveno,onda ti je ili kabal istekan,ili ti je graficka usljed silnog iskopcavanja i ukopcavanja iskocila iz slota,pa ju ti fino uguraj nazad i zasarafaj sarafic na kuciste koji drzi graficku!
Ako ti na monitoru gori ZELENO?...
........................E jbg pitaj nekog drugog!
Grafička je iskočila i stavio sam je natrag ali opet nema slike.
Grafička je iskočila i stavio sam je natrag ali opet nema slike.
Graficku u pecnicu!
Prziti na laganih 220 stupnjeva okrenuti nakon pola sata da ne zagori,po zelji dodati zacine
Prziti na laganih 220 stupnjeva okrenuti nakon pola sata da ne zagori,po zelji dodati zacine