Problem sa PC-om

poruka: 7
|
čitano: 1.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Problem sa PC-om
Pozdrav!

Naime imam problem sa kompom. Jučer sa slušao muziku i surfao po internetu. Kada sam išao u krpe ugasio sam ga. Nisam gasio iza onaj prekidač na napajanju. Danas sam ga upalio i dvije minute radio na njemu. Odjednom mi se pokazao onaj problem ''Search has stopped working'', nemam pojma što to znači, niti kako je točno pisalo. Freezao se komp i jedino mi je preostalo da ga restartam. Kada sam ga restartao komp se više neće upaliti, tj kada ga upalim on se ugasi, pa upali i svi se ventovi na max vrte. Pa ga moram na prekidač ugasiti i ponovno upaliti, ali opet se upali i ugasi, ista stvar.
Probao sam sve vaditi vani, resetirati Bios, kablove uštekavati unutra-van, RAM premještati iz slota u slot. Ništa nije pomoglo!

Hitno staroj treba komp pa bih molio brz odgovor, na što sumnjate ? Meni su ploča i RAM sumnjivi...

Hvala vam svima!

PS: Konfa je pod Moj PC
AŠRot Superman, Gigabyte Kryptonite

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa PC-om
MARKOZD15 kaže...
Pozdrav!

Naime imam problem sa kompom. Jučer sa slušao muziku i surfao po internetu. Kada sam išao u krpe ugasio sam ga. Nisam gasio iza onaj prekidač na napajanju. Danas sam ga upalio i dvije minute radio na njemu. Odjednom mi se pokazao onaj problem ''Search has stopped working'', nemam pojma što to znači, niti kako je točno pisalo. Freezao se komp i jedino mi je preostalo da ga restartam. Kada sam ga restartao komp se više neće upaliti, tj kada ga upalim on se ugasi, pa upali i svi se ventovi na max vrte. Pa ga moram na prekidač ugasiti i ponovno upaliti, ali opet se upali i ugasi, ista stvar.
Probao sam sve vaditi vani, resetirati Bios, kablove uštekavati unutra-van, RAM premještati iz slota u slot. Ništa nije pomoglo!

Hitno staroj treba komp pa bih molio brz odgovor, na što sumnjate ? Meni su ploča i RAM sumnjivi...

Hvala vam svima!

PS: Konfa je pod Moj PC

Beep-a li ploča kad sve počupaš iz nje?

15 godina
odjavljen
bradonja_85 kaže...

Beep-a li ploča kad sve počupaš iz nje?

Nemam onaj zvučnik na kućištu za te beep-ove...

15 godina
neaktivan
Pogledaj da ga nisi sa maticnom dobio..
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
neaktivan
Pogledaj da ga nisi sa maticnom dobio..
Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
odjavljen
Problem sa PC-om
Nemam ga...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Problem sa PC-om

Evo ljudi, problem je bio u RAM-u, neispravan je. Nabavia sam si novi danas.

Hvala svima na pomoći!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice