pozz ljudi,imam problem s paljenjem kompa,znaci upalim ga i ventilatori se full jako vrte i ne prestaju i samo je black skreen.Imam neku hpeovu matičnu i kad se pali komp vntilatori se zavrte full brzo i nakon 2 sekunde bi se trebali usporita ali ne oni se nastave vrtit full brzo.vadio sam bateriju,grafu,ramove i proc.napajanje nije kad sam kupio novo prije 2 dana.kad izvadim bateriju i vratim ju nakon 30 sec htio se upalit ali vise ni to ne djeluje.ljudi pomagajte jer ovo stvarno nervira!
Problem s paljenjem
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.320
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ista stvar mi je bila. Jel ti komp prasnjav?
nije,cistio sam ga kad sam mjenjao napajanje,mislio sam da nisam dobro slozio pinove al sam gledo u manualu i dobro sam ih spojio
Ne mora značit' da ako si kupio napajanje da je ono u redu, imao mi je jaran isti problem i promjenuo je napajanje i radilo, vidi kako ćeš i šta ćeš.
to mi se i desavalo s starim napajanjem koje je bilo 350 a novo je 600w tak da stvarno neznam koji mu je.
Ovako, meni se to dogadjalo 2 puta, jednom je problem bio u ramu, a drugi put je prasina stvaral kratki spoj.
tnx.provjerim,javim
tnx.provjerim,javim
Dobro ispuši prašinu, a možeš probat sa drugim ramom, drugom matičnom, a kad već probavaš i sa drugim procesorom, nešto od navedenoga mora bit, ako imaš više keksova rama, isprobaj jedan po jedan.
sve sam nabrojeno napravio ali ispalo je da su ramovi,sva sreca imam druge pa sam sam zamjenio :)
sad zagrebava frizanje kompa.
e sad vise nema tih problema stigle su komponente jos prije 2tjedna i cisti uzitak je bit na kompu.
evo konfe:proc-amd phenom 2 x4 925
cooler-thermaltake contact 21
mbo-asus-m4a78lt-m le
graf-nvidia geforce gt 240
ram 2x corsair 6gb-1600mhz
napajanje lc power 600w
kuciste sharkoon vaya value mid tower
miš razer brijem da 6200
tipkovnica logitetch gaming edition
monitor-samsung ful hd led
2x harda po 320gb
2x cooler master ventilatora