Problem sa paljenjem racunara

poruka: 12
|
čitano: 3.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem, kad palim comp ono se sve upali rade ventilatori i vent od cpu i od grafe ali monitor ne pali. Tek nakon nekoliko pritisaka na reset ono se upali ali opet moram cekat jedno 2-3 min, ali kad upali pojavi se nesto american megatrance i pise CMOS failed tako nesto i ispod toga pise overclocking failed (nikad nisam oveklokao ga pa nez zasto je to) i kad upali sve je normalno.Da nije nesto do maticne? Mozda CMOS baterije? Ili nesto deseto? 

Hvala unaprijed :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Takvo nesto mi se dogodilo prosli tjedan na jednom PC-u. Sve se normalno pokrenulo samo monitor ne. Ovo sam rijesio tako da sam izvadio bateriju iz maticne ploce na 10-tak sekundi i vratio je nazad. Pokrenuo sam racunalo i monitor proradio.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slažem se izvadi cmos bateriju i drži ju vani kojih 30-ak sekundi vani i stavi ju nazad.Ako to ne popravi problem idemo dalje. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I dalje sve isto pokazuje sve sam probao ja vise nezz sta cu 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa paljenjem racunara
Archy kaže...

I dalje sve isto pokazuje sve sam probao ja vise nezz sta cu 

Probaj uslikat pa poslat.

Možda pomogne.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

Ako imaš druge rame pri ruci probaj zamjenit,onda probaj napajanje zamjenit.To dvoje su mi sumnjivi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Archy kaže...

Tek nakon nekoliko pritisaka na reset ono se upali ali opet moram cekat jedno 2-3 min, ali kad upali pojavi se nesto american megatrance i pise CMOS failed tako nesto i ispod toga pise overclocking failed (nikad nisam oveklokao ga pa nez zasto je to) i kad upali sve je normalno.Da nije nesto do maticne? Mozda CMOS baterije? Ili nesto deseto? 

mislim da bi si trebao flashat novi bios

imao sam isti problem sa asus p5w dh deluxe i kad sam flashao bios sve bilo ok, nikakih problema i palio se uvijek od prve

16 godina
neaktivan
Archy kaže...

Ovako imam jedan problem, kad palim comp ono se sve upali rade ventilatori i vent od cpu i od grafe ali monitor ne pali. Tek nakon nekoliko pritisaka na reset ono se upali ali opet moram cekat jedno 2-3 min, ali kad upali pojavi se nesto american megatrance i pise CMOS failed tako nesto i ispod toga pise overclocking failed (nikad nisam oveklokao ga pa nez zasto je to) i kad upali sve je normalno.Da nije nesto do maticne? Mozda CMOS baterije? Ili nesto deseto? 

Vjerovatno da je baterija ispražnjena pa se treba samo stavit novu bateriju tipa CR 2032 a izgled kao pedeset lipa.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
15 godina
neaktivan
Pozz, frend mi ima problem sa paljenjem i njemu je isto to bilo pisalo, bio sam izvadio bateriju i pocelo.mu je sve dobro raditi ali.se valjda opet istrosila ta baterija na maticnoj. Sad imam pitanje. Dal se moze kupit negdje ta baterija? Hvala i Lp :)
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nitko? dosta je hitno :)

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
timmyzg kaže...
Sad imam pitanje. Dal se moze kupit negdje ta baterija? Hvala i Lp :)

Naravno da moze

http://www.protis.hr/products/details/baterija-tip-cr2032-lithium-2-kom-3v-220mah-panasonic-cr2032l2bp/16331

15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
timmyzg kaže...
Sad imam pitanje. Dal se moze kupit negdje ta baterija? Hvala i Lp :)

Naravno da moze

http://www.protis.hr/products/details/baterija-tip-cr2032-lithium-2-kom-3v-220mah-panasonic-cr2032l2bp/16331

ahh hvala puno, napokon se netko sjetio javiti :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice