Problem u necem...

poruka: 24
|
čitano: 3.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s necim...

evo ovako imo sam graficku karticu gts 450 glh i s njom sam stalno imo problema odnosno da skratim zamrzavala mi se slika odnosno bio mi crn ekran 3-4 sec samo kad igram igre tj. zacrni mi ekran i onda se vrati normalna slika i nastavim igrat. onda sam reklamiro tu karticu 3x i nakraju sam nadoplatio i uzeo si ati xfx 6870 da bi stvar bila jaca sad mi vise neblokira sliku nego mi jednostavno izbaci samo plavi ekran i dole na dnu pise dunping ona psihical memory nesta odbrojava i samo se restarta konp. 

ja stvarno vise neznam u cemu je tu problem kod mene imam ausovu maticnu plocu, dual core 2.4 overclociran na 3.2 4 gb ddr3 na 1333, hdd 500 gb i napajanje neko ausovo sad neznam tocno koji model al mislim da je 450w 

dali je mozda problem u njemu ili maticna zajeb. neznam vise sta da radim nisam pametan???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s necim...

Probaj testirat RAM memoriju sa memtestom;

www.memtest.org

17 godina
neaktivan
bmikic kaže...

Probaj testirat RAM memoriju sa memtestom;

www.memtest.org

evo bas sad testiram...

testiro sam graficku u unique hevenu nije izbacila nikakvu gresku odnosno odradila je svih 26 faza bez greske na najvecim postavkama 

14 godina
neaktivan
bongy kaže...
..

ja stvarno vise neznam u cemu je tu problem kod mene imam ausovu maticnu plocu, dual core 2.4 overclociran na 3.2..
 i ništa ti nije sumnjivo?
riba ribi ... (ponovi brzo).
17 godina
neaktivan
papalina kaže...
bongy kaže...
..

ja stvarno vise neznam u cemu je tu problem kod mene imam ausovu maticnu plocu, dual core 2.4 overclociran na 3.2..
 i ništa ti nije sumnjivo?

zasto mislis da je u tome problem? da probam vratit na normalne postavke? stavio sam onaj veliki hladnjak na procesor da se moze clocat 

15 godina

ja bi rekao da je do radne memorije.. koliko li je imaš i koliko pločica??? a naravno može bit i do overcloca procesora..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 0:41 (bobsi).
15 godina
neaktivan
bongy kaže...

zasto mislis da je u tome problem? da probam vratit na normalne postavke? stavio sam onaj veliki hladnjak na procesor da se moze clocat 

Umjesto da ju ispitujes i cekas odgovor na to pitanje pitaj boga koliko dugo, mogao si jednostavno downclockati procesor i vidjeti sâm odmah ima li to nekog ucinka...

Koja lijenost.

Odgovori padnite mi s neba, ja necu nista raditi :D

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
upravo tako
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
bongy kaže...

Umjesto da ju ispitujes i cekas odgovor na to pitanje pitaj boga koliko dugo, mogao si jednostavno downclockati procesor i vidjeti sâm odmah ima li to nekog ucinka...

Koja lijenost.

Odgovori padnite mi s neba, ja necu nista raditi :D

sta pricas ti ako neznas nemoj se ni javljat... imam 4 gb ddr3 2x2 gb. i testiro sam memoriju nema nikakve greske. vratio sam postavke na standardno pa cu sad vidjeti sta se dogada

15 godina

i šta se događa??? {#}

17 godina
neaktivan
Problem u necem...

igro sam sinoc jedno sat-dva vremena tdu 2 i nije mi se gasio. probat cu jos danas na assossien creed da vidim kako se tamo ponasa. mozda mi vuce previse struje to overclociranje pa zato neradi kako treba :(

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem u necem...

najvjerovatnije, zato malo pogledaj bolje te specifikacije od napajanja.. a postoji još jedna solucija sa radnom memorijom-bez obzira što si ju testirao... pa se javi ako dalje budeš imao problema..

17 godina
neaktivan
Problem u necem...

danas sam opet malo digo samo procesor na 2.8 a memoriju sam ostavio na 800. imam ddr 3 1333 al mi radi na standardnim postavkama na 800 jel je sabirnica od procesora na 800 ako se ja dobro kuzim. probat cu veceras pa cu vidjet ako se opet bude restartirtalo morat cu uzet jace napajanje 

0 0 hvala 0
15 godina

čekaj.. nisam tako mislio na memoriju, njezine postavke nemoj mijenjati, reci mi koju marku imaš memorije i njihov raspored (da li imaš single ili dual chanel mode) i ukupan broj slotova da sad ne idem tražiti po modelu matične...

ps. pogledaj kakve ti uopće matična podržava rame i usporedi ih sa postojećima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 3:19 (bobsi).
17 godina
neaktivan
bobsi kaže...

čekaj.. nisam tako mislio na memoriju, njezine postavke nemoj mijenjati, reci mi koju marku imaš memorije i njihov raspored (da li imaš single ili dual chanel mode) i ukupan broj slotova da sad ne idem tražiti po modelu matične...

ps. pogledaj kakve ti uopće matična podržava rame i usporedi ih sa postojećima..

imam znaci 4 slota i 1 i 3 slotu su dvije plocice po 2 gb kingston memorija.

jucer sam stavio postavke overcloca na 3.0 i memorije na 1333 i sinoc sam igro normalno nije mi se ni jednom restartiro evo kako sam stavi na biosu 

15 godina

znači sad je ok i nemoj ga dizati više preko 3.0??!!

17 godina
neaktivan
bobsi kaže...

znači sad je ok i nemoj ga dizati više preko 3.0??!!

3.0 je sasvim uredu na 3.2 previse trosi {#}

14 godina
neaktivan
Problem u necem...
Dobar dan!!!! Ne znam dal sam u dobroj temi zatrazio pomoc...;) Uglavnom imam laptop dell inspiron 6400...problem je da mi je krepao punjac odnosno zica se odlemila igrom slucaja krivo sam spojio, a konektor mi je bio gurnut u jack od laptopa i sada se vise laptop nece napajt sa punjaca( probano sa drugim punjacem) na bateriji normalno radi....dali neko zna kakvo ijesenje u cemu bi mogao bit problem, odnosno koji dio sam skurio...dali samo jack Kupio sam novi jack...dali je samo u njemu problem ili nesto trece...bilo kakva pomoc je dobro dosla.... Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Problem u necem...

mozes ti dignut proc natrag an 3.2 ali moras memoriju spustit. zato ti se i desava BSOD jer memorija radi an prevelikom taktu.

meni na 3.7 dode bsod kad radim nes zahtjevnije.. stavim na 3.6 ne desava se niš.. ako imas opciju negdlje da ti odvojeno dize memoriju spusti memoriju ili nadi jumpere i prebaci je na manji takt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karlofr kaže...
Dobar dan!!!! Ne znam dal sam u dobroj temi zatrazio pomoc...;) Uglavnom imam laptop dell inspiron 6400...problem je da mi je krepao punjac odnosno zica se odlemila igrom slucaja krivo sam spojio, a konektor mi je bio gurnut u jack od laptopa i sada se vise laptop nece napajt sa punjaca( probano sa drugim punjacem) na bateriji normalno radi....dali neko zna kakvo ijesenje u cemu bi mogao bit problem, odnosno koji dio sam skurio...dali samo jack Kupio sam novi jack...dali je samo u njemu problem ili nesto trece...bilo kakva pomoc je dobro dosla.... Hvala unaprijed

Za to bi trebalo otvoroiti novu temu u ovom forumu; gore desno ima gumb na kojem piše "Pokreni novu temu". Ovo je 'malo' off-topic...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Lacko kaže...

mozes ti dignut proc natrag an 3.2 ali moras memoriju spustit. zato ti se i desava BSOD jer memorija radi an prevelikom taktu.

meni na 3.7 dode bsod kad radim nes zahtjevnije.. stavim na 3.6 ne desava se niš.. ako imas opciju negdlje da ti odvojeno dize memoriju spusti memoriju ili nadi jumpere i prebaci je na manji takt

ma nek za sad bude ovako kupit cu kasnije jace napajanje pa cu da onda dizat ili cu kupit quad procesor vidjet cu.tnx

15 godina
Problem u necem...

kako ces dizat ako te koci memorija. prvo rijesi memoriju pa onda dizi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lacko kaže...

kako ces dizat ako te koci memorija. prvo rijesi memoriju pa onda dizi

ma mislim da je najveci problem u napajanju da ono nemoze to pogurat. jel je meni procesor bio na 3.2 memorija na 1333, a stavio sam ati 6870 i da ona povuce previse struje ili se preoptereti i onda samo restarta.kad sam sve ostavio normalno samo procesor spustio na 3.0 radi sve

15 godina
Problem u necem...

tih 200mhz trosi  nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice