Problem s napajanjem

poruka: 13
|
čitano: 2.560
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

neznam da li je problem, imam napajanje Corsair 450 W i ne okrece se ventilator na njemu, okreće se ali malo. Sad je li to normalno ili je neki kvar. Inaće imam još 2 ventilatora u kučištu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s napajanjem

Ako ti komp normalno radi znači da je sve u redu inače bi ti napajanje bilo sprženo.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

To ti je toplinska regulacija

vidit ćeš kad ti se ugrije kako će vrtjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

Da, on sam vrti koliko je potrebno da se održi na optimalnoj temperaturi

In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

Ako ti se i nakon dugog rada sporo vrti malo ispuši i očisti napajanje al nemoj ga otvarat ako neznaš da ne kratko spojiš nešto metalnim odvijačem ili ako se bojiš da nešto ne strgaš... Za ventilator i štapić za uši pomaže ako imaš (a vjerojatno imaš) metalnu zaštitu izvana od dodira - lakše ćeš sa njime očistit nego sa krpom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

Ma novo je najpajanj, netrebam ga ispuhivati. A valjda je to jer imam u kučištu 2 ventilatora, temp mi j dijelova oko 30 stupnjeva, prvenstveno procesora i matične, tako da je valjda zbog toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s napajanjem
Seky kaže...

.... i štapić za uši pomaže

Toga se i ja držim kad čistim ventilator za play XDD
Najbolja stvar XD
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

Jeli ima netko ovo napajanje da vidim kako vama radi ventilator na ovom napajanju. Skroz slabo ispuhuje zrak, skoro neprimjetno. I kad igram cod 4 ili cod 2 onda osjetim da se malkice ugrije. Sad stvarno neznam jeli to normalno, mozda treba tako???

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 23:19 (Ivan36).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan36 kaže...

Jeli ima netko ovo napajanje da vidim kako vama radi ventilator na ovom napajanju. Skroz slabo ispuhuje zrak, skoro neprimjetno. I kad igram cod 4 ili cod 2 onda osjetim da se malkice ugrije. Sad stvarno neznam jeli to normalno, mozda treba tako???

Ma meni na jacem modelu Corsair TX650w se ništa ne vrti skoro, a tako je i u loadu a i zna se ugrijat, ali opet se nevrti tj. vrti se ,ali sporo.

Kupit cu antec 300, zato jer napajanje ide u donji lijevi kut ispod maticne znaci, i nece uvlacit vruci zrak od cpu coolera.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

Ako se napajanje ne grije, onda je sve OK.

Imam isto Corsair 450VX i ventilator se okreće relativno sporo, a uz to je napajanje hladno.

Pozitivna stvar je da je zbog toga tišina u računalu, ali zato s druge strane ne možeš očekivati od napajanja da značajnije sudjeluje u hlađenju kućišta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

To je kvalitetno napajanje i to je normalno. Ne boj se.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

E puno hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ivan36 kaže...

Ma meni na jacem modelu Corsair TX650w se ništa ne vrti skoro, a tako je i u loadu a i zna se ugrijat, ali opet se nevrti tj. vrti se ,ali sporo.

Kupit cu antec 300, zato jer napajanje ide u donji lijevi kut ispod maticne znaci, i nece uvlacit vruci zrak od cpu coolera.
 Na mojem Raptoxxu 750W isto se vrti sporo (oko 250 okretaja), a komp je upaljen 10 sati.
@Hyperion ja imam CM690 kučište i bolje je imati napajanje na dnu.
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice