Problem s napajanjem

poruka: 3
|
čitano: 1.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s napajanjem

dakle ovako

na starom PC mi ošlo napajanje

spojio sam novo kad ga ukljucim u struju i stavim onu iza tipku na 1 sam se upali

slike nema ventilator od napajanja,grafičke i procesora radi DVD mogu otvorit al slike na monitoru nema

a PC je malo stariji (tamo iz 2005) a na maticnoj ne vidim onaj drugi kabel s one 4 zice dal to moraju imat i stariji il ne

FIFA-regional.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s napajanjem

Pozdrav

Postoji velika mogućnost da je matična ploča stala tako da se ne nadaš previše, Vjerovatno kad je napojna stala povukla je za sobom i ploču. Pretpostavljam da imaš ploču sa Socket A (soc462) utorom za proc od kojih većina nema taj dodatni 4 pin konektor tako da te to ne brine. Neznam da li si probao vaditi BIOS bateriju sa ploče na par minuta a napajnje da je isključeno, također probaj upaliti komp bez proc, izvadi grafičku, memoriju sve odspoji samo ploču ostavi ( i naravno proc) i konektore za prekidače, ledice i zvučnik.. Ako u tom slučaju proizvodi zvukove, imaš ispravnu ploču, probaj dalje spajat jednu po jednu komponetu dok ne utvrdš točno gdje je problem, ako ne otišla je u vječna lovišta.

Ako ne uspije piši možda neko ima još neku opciju koju ja nisam pomenuo.

PS: Na sličan sam način probudio pre par dana laptop koji nije htjeo uopšte upaliti (mrtav hladan). A i nekoliko računara sličnih ovom tvome, sa sličnim problemom, ali velika većina je opet završila sa dijagnozom "mrtva ploča".

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s napajanjem

Ja potpisujem također kolegu memo_nn. Prije nego što sam počeo čitati njegov post sam htio predložiti potpuno istu stvar jel sam 99% uvjeren da je ploča otišla u vječna lovišta. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice