Problem sa mikrofonom

poruka: 9
|
čitano: 3.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

Evo problema, imam slušalice koje rade, ali mikrofon ne. Tražio sam na forumu teme sa takvim problemom i u nijednoj temi nije bilo odgovora. Isprobavao sam razne programe za snimaje zvuka iz mikrofona, ali niti jedan nije imao ikakvog zvuka. Molio bih vas koji ste imali sličan problem i riješili ste ga ili ako znate u čemu je problem da mi pomognete.

Inače koristim Win7 32, Realtek prepoznaje da je mikrofon priključen samo što nema zvuka, isprobavao sam dvoje slušalice sa mikrofonom na svom laptopu i računalu(obadva Win7) i nisu radile.

Unaprijed hvala za pomoć i za svaki savjet koji bi mogao pomoći! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

Jel taj mikrofon uopće ispravan? Takvi mikrofoni koji dolaze u kompletu sa slušalicama za 100 kn rikavaju prečesto! Ne samo mikrofoni, neg i slušalice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa mikrofonom
Tadijal123 kaže...

Evo problema, imam slušalice koje rade, ali mikrofon ne. Tražio sam na forumu teme sa takvim problemom i u nijednoj temi nije bilo odgovora. Isprobavao sam razne programe za snimaje zvuka iz mikrofona, ali niti jedan nije imao ikakvog zvuka. Molio bih vas koji ste imali sličan problem i riješili ste ga ili ako znate u čemu je problem da mi pomognete.

Inače koristim Win7 32, Realtek prepoznaje da je mikrofon priključen samo što nema zvuka, isprobavao sam dvoje slušalice sa mikrofonom na svom laptopu i računalu(obadva Win7) i nisu radile.

posudi neciji mikrofon koji radi i ustekaj u svoj komp pa onda vidi jel radi...drugo moguce je da si ih ustekao u krivi utor...treba se malo pozabaviti u realteku jer to sam nekidan frendu radio...nije mu prepoznavao zvucnike pa smo uspjeli jer je na zvucnicima bio plavi konektor i tako nas je dobro zaje...uglavnom ako hoce mogu ti pomoci preko teamviewera..ako hoces javi se u pp

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

Otvorio sam ja temu u vezi problema s micom,model je Prestigio PHS3-spajaju se preko USBa,na kompu neradi mikrofon,na laptopu radi,os je win7.Može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unworthy_For_Life kaže...

Otvorio sam ja temu u vezi problema s micom,model je Prestigio PHS3-spajaju se preko USBa,na kompu neradi mikrofon,na laptopu radi,os je win7.Može pomoć?

kao sto sam rekao u postu iznad..posudi neciji drugi koji radi pa provjeri da nije do maticne....drugo pogledaj u realteku jel uopce prepoznaje mikrofon a onda ako nista od toga javi mi se u pp

15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Tadijal123 kaže...

posudi neciji mikrofon koji radi i ustekaj u svoj komp pa onda vidi jel radi...drugo moguce je da si ih ustekao u krivi utor...treba se malo pozabaviti u realteku jer to sam nekidan frendu radio...nije mu prepoznavao zvucnike pa smo uspjeli jer je na zvucnicima bio plavi konektor i tako nas je dobro zaje...uglavnom ako hoce mogu ti pomoci preko teamviewera..ako hoces javi se u pp

I ja sam nedavno zabavljo u Realteku zbog zvučnika, a sad nisam imao vremena da se zabavljam i sa mikrofonom pa ću vjerovatno malo danas, možda još posudim slušalice sa mikrofonom od bratića pa da vidim hoće li te raditi.        

15 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

Moje je mikrofon krepao.. :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Unworthy_For_Life kaže...

Moje je mikrofon krepao.. :S

i jesi napravio ono sto si reko da ces napraviti?{#}