Problem sa memorijom za kameru

poruka: 2
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa memorijom za kameru

Sve je pocelo kada sam koristio tu malu memorio kao prenosac igrica sa jednog na drugi komp.

Na mom kompu nije htjeo da ucita ovaj jedan cd jer je izgreban ali na laptopu je htjeo.

Sad kako ja nisam imao USB ja uzmec citac kartica i ubacim tu memoriju i stavim igre i tako par igara na memoriju kolko stane pa na komp prebacim pa izbrisem sa memorije pa tako stalno.

I sad kad sam ja vratio memoriju u kameru i pokusao da upalim kameru ono nece. provjerio sam da li je memorija lokovana ali nije,

ja izvadim memoriju iz kamere ono hoce da se upali.

Sta da radim?

usput nikako da skuzim sta znace ove pune i prazne zvijezdice? ispod necije slike

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa memorijom za kameru
GamerMaster2041 kaže...

Sve je pocelo kada sam koristio tu malu memorio kao prenosac igrica sa jednog na drugi komp.

Na mom kompu nije htjeo da ucita ovaj jedan cd jer je izgreban ali na laptopu je htjeo.

Sad kako ja nisam imao USB ja uzmec citac kartica i ubacim tu memoriju i stavim igre i tako par igara na memoriju kolko stane pa na komp prebacim pa izbrisem sa memorije pa tako stalno.

I sad kad sam ja vratio memoriju u kameru i pokusao da upalim kameru ono nece. provjerio sam da li je memorija lokovana ali nije,

ja izvadim memoriju iz kamere ono hoce da se upali.

Sta da radim?

usput nikako da skuzim sta znace ove pune i prazne zvijezdice? ispod necije slike

Probaj formatirat memorijsku...

Prvo pogledaj u kojem je formatu formatirana (Desni klik -- Properties -- File System -- xxx), najvjerojatnije će bit FAT32, ali provjeri...

Onda opet desni klik format, makni kvačicu sa Quick Format, pod File System stavi xxx (što ti je pisalo u propertiesima) i stisni start...

Zvjezdice su ti kao neki rejting na forumu...KLIK

EDIT: Formatiranjem GUBIŠ SVE PODATKE NA MEMORIJSKOJ, tako da ih kopiraj na komp, pa ih vrati nakon formatiranja ako imaš nešto bitno...

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:36 (DamageHigh).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice