Problem sa Logitech MK350 Wave

poruka: 5
|
čitano: 1.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav BUG ekipo,
nedavno sam ocu za rođendan kupio Logitech MK 350 tipkovnicu, spojili smo je na njegovo računalo (koje je malo starije, šta se može) i instalirali drivere.
Sve je radilo normalno, prilagodili smo dodatne tipke, no nakon što je ugasio računalo i jutros ga upalio pri postanju se pojavi poruka "Keyboard error or no keyboard present".
Ukopčao sam staru PS2 tipkovnicu i pritisnuo F1¸te se bootao XP i nadalje se normalno koristi MK350. Tipkovnica je spojena preko njihovog unifying receivera.
Molim vašu pomoć i otvoren sam svim prijedlozima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte ljudi pomagajte, jeli ima barem način da sa žićicama iza prespoji PS2 port da BIOS misli da je tipkovnica prisutna u njemu.

Matična je ASUS A7N8X.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jesi u biosu matične uključio usb keyboard?

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam, ali opet ne prepoznaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa Logitech MK350 Wave
Malo glupa ideja al ajde probaj naci neku neispravnu ps/2 tipkovnicu i odrezati konektor i ustekaj u komp pa vidis dali ce raditi! Ako radi nije lose rijesenje :-) Inace trebalo bi u biosu namjestiti usb legacy support da je ukljucen! Ovo gore mi je bezveze palo na pamet :-)))
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice