Problem sa linuxom i vip mobilnim internetom!!!!

poruka: 11
|
čitano: 2.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

ovako frend je kupio laptop i uzeo mobilni internet vipov..... na laptopu ima instaliran linux..... problem je u instalaciji onog sticka za net pise kao erorr autorun software.. jel ima tko kakvo iskustvo s tim i kakvo rijesenje??? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa linuxom i vip mobilnim internetom!!

Neka pogleda koji je točno model stick (naziv i oznaka modela), te neka upiše to u Google + linux installation. Kolio sam ja upoznat, na sticku se isporučuju Win driveri i program, ne i Linux.

14 godina
protjeran
WackyZG kaže...

Neka pogleda koji je točno model stick (naziv i oznaka modela), te neka upiše to u Google + linux installation. Kolio sam ja upoznat, na sticku se isporučuju Win driveri i program, ne i Linux.

da zvali smo sluzbu korisnika i rekli su da nisu razvili taj instalacijki program za linux...... al ak mu se neda zezat s time jel si moze stavit win7?

16 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...
WackyZG kaže...

da zvali smo sluzbu korisnika i rekli su da nisu razvili taj instalacijki program za linux...... al ak mu se neda zezat s time jel si moze stavit win7?

Može instalirat sedmicu ako ga laptop podržava jer stime potrebniji i drajveri za njega. A koji je model laptop? A taj Vodafone stic radi na XP, Vista i sedmicu. A kod Vodafone stick kod XP on se automatski instalira a Vista i Sedmica ručno se instalira.

14 godina
protjeran
Nello kaže...
NiđoVobra kaže...
WackyZG kaže...

Može instalirat sedmicu ako ga laptop podržava jer stime potrebniji i drajveri za njega. A koji je model laptop? A taj Vodafone stic radi na XP, Vista i sedmicu. A kod Vodafone stick kod XP on se automatski instalira a Vista i Sedmica ručno se instalira.

laptop je HP 620....... planirali smo stavit win7 da nema vise problema sa instaliranjem nikakvih programa...

16 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

laptop je HP 620....... planirali smo stavit win7 da nema vise problema sa instaliranjem nikakvih programa...

Ako su instalirina win 7 i pogledaj dali od kojih fale drajvere ako ima uskličnik a možeš vidjet u device manageru. Pregledom drajvera za vaš laptop imaš na linku. HP 620

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 15:35 (Nello).
14 godina
protjeran
Nello kaže...
NiđoVobra kaže...

Ako su instalirina win 7 i pogledaj dali od kojih fale drajvere ako ima uskličnik a možeš vidjet u device manageru. Pregledom drajvera za vaš laptop imaš na linku. HP 620

mi mislimo izbrisat linux i stavit win7.... da li ce bit kakvih problema??

15 godina

Prvo napravi backup važnih podataka da ne bi bilo "gdje su mi datoteke?"

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
16 godina

Neće biti nikakvih problema, ubacite 7icu, boot postaviti na CD/DVD, izbrisati particije prilikom instalacije i piči. Obavezno pokupiti update-e, te nakon toga upiknuti stick i sam će se instalirati.

+ što Ivan reče, to prvo i obavezno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 15:40 (WackyZG).
14 godina
protjeran
Ivan_hacker kaže...

Prvo napravi backup važnih podataka da ne bi bilo "gdje su mi datoteke?"

ma nema nista na laptopu kupljen je prije sat vremena.... jel treba radit backup???

15 godina

Ako nema ništa važno,ne treba

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice