Problem sa laptopom

poruka: 6
|
čitano: 1.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

Pozdrav svima, imam neki stari Toshiba laptop i na njemu instaliran Windows 7 32bita sistem. Problem je što ne mogu naći odgovarajući drajver za grafiku... Konfiguracija je Intel Pentium M 1,70gHz, 2GB RAM i za grafiku piše ovako Intel 915GM/910ML/915MS. Ja sam pokušao sve moguće drajvere koje sam uspio naći ali uvijek mi izbacuje error "Ovaj računar ne ispunjava minimalne zahtjeve za instaliranje softvera". Ako neko može da mi pomogne? Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Problem sa laptopom
Mega18 kaže...

Pozdrav svima, imam neki stari Toshiba laptop i na njemu instaliran Windows 7 32bita sistem. Problem je što ne mogu naći odgovarajući drajver za grafiku... Konfiguracija je Intel Pentium M 1,70gHz, 2GB RAM i za grafiku piše ovako Intel 915GM/910ML/915MS. Ja sam pokušao sve moguće drajvere koje sam uspio naći ali uvijek mi izbacuje error "Ovaj računar ne ispunjava minimalne zahtjeve za instaliranje softvera". Ako neko može da mi pomogne? Hvala unaprijed.

Zato sto nema drivera za win 7. Koliko vidim zadnji je za XP....

7 godina
neaktivan
Posmatrač kaže...
Mega18 kaže...

Zato sto nema drivera za win 7. Koliko vidim zadnji je za XP....

A možda za Vistu?

6 godina
Ne vjerujem ali nisam siguran. Sa vistom ili win 7 su mijenjali drivere pa stari vise ne rade. Provjeri za neki drugi uredjaj da li su iati za xp i vistu...
14 godina
Mega18 kaže...

grafiku piše ovako Intel 915GM/910ML/915MS

Windows 7 ti je instalirao odgovarajući driver i više tu nemaš kaj dirati.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
16 godina

i915 ne zadovoljava minimum za AERO/dx90c-sm2.0 .. (mada je tad to formalno podržavala, kasnije je povučeno-izmjenjeno.. povijest..). ((sve do i945 je ispod requirementsa, svi osevi desetljeće već imaju identične requirementse, tj to traže appsi-igre-browseri dok sam os-gui to krositi.. + 2gb rama je malo pogotovo kad dio uzme vga, već duže vrijeme je realni minimum 4gb + izbaciju se 32bitni osevi i ostaju samo 64bitni a tad još teže s driverima za stari hw..)) .. drivere se može pronaći, ali uzalud je 'forsirati' tj rušti će se kod korištenja npr igra-w7-šah i sl.

-radit će u kompatibilnom modu, beskorisno za današnje potrebe jer sve traži vga-gpu kao browser a cpu je preslab da sam odradi ono što rade vga-gpu u modernom osu.

-probaj neki linux-distru, kao xfce-ubuntu.. dovoljno je pokrenuti stikić bez installa i vidiš, radi.. i nema problema s driverom ali je i dalje računalo-hw isto, slabo i tu nije fix neki soft ili driver.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2020 23:49 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice