znaci instaliram windowse na navedeni laptop i radi u redu dok ne instaliram driver za graficku karticu (intel gma HD). instalacija trazi da restartam laptop i nakon sto se restarta windowsima treba 8-10 min da se pokrenu (zapne na "starting windows" ekranu). kada se napokon pokrenu u device manageru je na grafickoj kartici trokut upozorenja i pokazuje error code 43. kad maknem driver windowsi se opet normalno pokrecu. Isprobao sam na win 7 32 i 64 bit, sve moguce verzije drivera sto sam mogao naci (ukljucujuci i originalne dobivene s laptopom), manualno instaliranje drivera i uvijek isti rezultat. inace taj laptop dolazi sa backup particijom koja vraca sve na tvornicke postavke ali je vlasnik laptopa nekako uspio formatirati iako je sakrivena tako da nemam tu opciju. trazio sam i po internetu ali ne mogu naci da je itko imao takav problem sa bas tim laptopom pa pitam tu ako itko ima kakvu ideju, svaka pomoc je dobrodosla
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cr 620* :D
trazio sam i po internetu ali ne mogu naci da je itko imao takav problem sa bas tim laptopom pa pitam tu ako itko ima kakvu ideju, svaka pomoc je dobrodosla
...našao sam jedino ovo, spominje se error code 43...
...meni je do slične blokade dolazilo kad sam instalirao svoju grafičku, jer nisam imao prethodno instaliran
Microsoft .NET Framework 2.0...koliko znam windows sedam dolazi sa framework 3.5...
instalirao sam .net 4 i opet isto
...ovo mi zvuči kao da se nismo razumjeli...
mislio je da instaliraš net 2.0
imaš ovdje nekih stvari, nije bitno je li isti komp kao tvoj, ovo nije hardverski problem.