Problem s laptopom

poruka: 11
|
čitano: 2.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s laptopom msi cr 620

znaci instaliram windowse na navedeni laptop i radi u redu dok ne instaliram driver za graficku karticu (intel gma HD). instalacija trazi da restartam laptop i nakon sto se restarta windowsima treba 8-10 min da se pokrenu (zapne na "starting windows" ekranu). kada se napokon pokrenu u device manageru je na grafickoj kartici trokut upozorenja i pokazuje error code 43. kad maknem driver windowsi se opet normalno pokrecu. Isprobao sam na win 7 32 i 64 bit, sve moguce verzije drivera sto sam mogao naci (ukljucujuci i originalne dobivene s laptopom), manualno instaliranje drivera i uvijek isti rezultat. inace taj laptop dolazi sa backup particijom koja vraca sve na tvornicke postavke ali je vlasnik laptopa nekako uspio formatirati iako je sakrivena tako da nemam tu opciju. trazio sam i po internetu ali ne mogu naci da je itko imao takav problem sa bas tim laptopom pa pitam tu ako itko ima kakvu ideju, svaka pomoc je dobrodosla

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 23:00 (vordul).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom msi cro620

cr 620* :D

14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom msi cro620
tocno, omaklo mi se ovo "o" :-D
16 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom msi cr 620
vordul kaže...

trazio sam i po internetu ali ne mogu naci da je itko imao takav problem sa bas tim laptopom pa pitam tu ako itko ima kakvu ideju, svaka pomoc je dobrodosla

...našao sam jedino ovo, spominje se error code 43...

...kaos...
14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom msi cr 620
to je link na stranicu za download driver genius programa s kojim sam vec pokusao skinuti drivere i nije uspjelo . hvala svejedno
16 godina
neaktivan
Problem s laptopom

...meni je do slične blokade dolazilo kad sam instalirao svoju grafičku, jer nisam imao prethodno instaliran

Microsoft .NET Framework 2.0...koliko znam windows sedam dolazi sa framework 3.5...{#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 12:00 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s laptopom

instalirao sam .net 4 i opet isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s laptopom

...ovo mi zvuči kao da se nismo razumjeli...{#}

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom
mislim da jesmo, win7 ima instaliran po defaultu .net framework 3.5 a ja sam pokusao sa microsoft stranice instalirati i 4.0 da vidim hoce li to pomoci ali s obe verzije dobivam isti rezultat
14 godina
neaktivan
Problem s laptopom

mislio je da instaliraš net 2.0

imaš ovdje nekih stvari, nije bitno je li isti komp kao tvoj, ovo nije hardverski problem.

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistasetup/thread/0c134ac5-6228-4c31-a4e7-01ffa8c48909/

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom
zar svaka nova framework instalacija ne sadrzava i sve starije verzije? hvala na linku, pogledat cu iako je ovdje uglavnom problem agp ati kartica na windows visti mozda nadjem kakvo rjesenje
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice