Problem sa kompjuterom

poruka: 17
|
čitano: 3.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Imam net na usb modem.. i prije nego što moraš da se povežeš na net moraš ga prije toga instlirat kao neku igricu... Ja taj net imam vec 3 mjeseca... i nekad mi zna kao zaštekat kad igram neku igricu preko neta i izbaci me iz interneta moram ugasit comp pa ga opet upalit za nekih 10-15 min ili kad mi to zašteka ne mogu uopšte da otovrim ikonu od neta da bi mogao se povezat na net i kad mi se je to ranije dešavalo izbrisao sam net išao na control panel i gdje su mi svi programi instalirani izbriše i opet ga instaliram i normalno radi kao prije!!!

To mi se desilo jučer i isto sam postupio kao što sam vam naveo vec prije i kad ga hocu da instaliram nece mi uopšte da pokrene instalaciju, kad hocu da mozillu otvorim moram kliknut hiljadu puta na nju da bi mi otovorilo , ekstrakt kad hocu da ekstraktujem nece mi da odzipa mapu odzipa je al prazna je..... to mi se je počelo dešavat nako jednog extrakta što sam skinio sa neta...
To je sigurno problem ne znam ili je neki virus!!

Hvala za pomoc!

To je taj usb modem kojeg koristim kao net (http://www.google.si/imgres?q=usb+modem&um=1&hl=sl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:sl:official&biw=720&bih=270&tbm=isch&tbnid=oKfOyDjOEz9EnM:&imgrefurl=http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/wireless/vodafone-usb-72-modem-stick.asp&docid=aMLkf_I0UTMuuM&w=681&h=342&ei=nw9QTtKgCJHN4QSf3ZjlBw&zoom=1&iact=hc&vpx=269&vpy=-4&dur=290&hovh=159&hovw=317&tx=202&ty=140&page=1&tbnh=77&tbnw=154&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:5,s:0)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa kompjuterom

pozdrav

stvarno neznam da li je virus ali u posljednje vrijeme cca tjedan dana unatrag ja imam  sličnih problema sa mozillom (na 4 kompa)

tipa klikanje ali ne otvaranje stranice ili beskonačno učitavanje stranice ili jednostavno not respondsing problem pa možda nije problem ovaj put u stiku nego u mozili, probaj operu ili neki drugi

Sil
15 godina
Problem sa kompjuterom

ja isto imam sličnih problema na mozilli 6.0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Ne znam ni ja da li je virus.... ali nakon jednog file-a kojeg sam skinuo koji je zipovan mi je mozilla pocela da steka mislim da morma kliknut hiljadu puta da mi je otovri i kad na mozilli hocu nešto da skinem odmah mi je samo zatvori mozillu ne znam zašto!!!
Ja mislim da mi je zbog tog file-a što sam ga skinuo sa neta ne vjerujem da je zbog čega drugog i kad hocu nešto da od zipam neće mi od zipat !!!

MOLIM POMOC

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Imam net na usb modem.. i prije nego što moraš da se povežeš na net moraš ga prije toga instlirat kao neku igricu... Ja taj net imam vec 3 mjeseca... i nekad mi zna kao zaštekat kad igram neku igricu preko neta i izbaci me iz interneta moram ugasit comp pa ga opet upalit za nekih 10-15 min ili kad mi to zašteka ne mogu uopšte da otovrim ikonu od neta da bi mogao se povezat na net i kad mi se je to ranije dešavalo izbrisao sam net išao na control panel i gdje su mi svi programi instalirani izbriše i opet ga instaliram i normalno radi kao prije!!!

To mi se desilo jučer i isto sam postupio kao što sam vam naveo vec prije i kad ga hocu da instaliram nece mi uopšte da pokrene instalaciju, kad hocu da mozillu otvorim moram kliknut hiljadu puta na nju da bi mi otovorilo , ekstrakt kad hocu da ekstraktujem nece mi da odzipa mapu odzipa je al prazna je..... to mi se je počelo dešavat nako jednog extrakta što sam skinio sa neta...
To je sigurno problem ne znam ili je neki virus!!

Hvala za pomoc!

To je taj usb modem kojeg koristim kao net (http://www.google.si/imgres?q=usb+modem&um=1&hl=sl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:sl:official&biw=720&bih=270&tbm=isch&tbnid=oKfOyDjOEz9EnM:&imgrefurl=http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/wireless/vodafone-usb-72-modem-stick.asp&docid=aMLkf_I0UTMuuM&w=681&h=342&ei=nw9QTtKgCJHN4QSf3ZjlBw&zoom=1&iact=hc&vpx=269&vpy=-4&dur=290&hovh=159&hovw=317&tx=202&ty=140&page=1&tbnh=77&tbnw=154&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:5,s:0)

Ako ti preko interneta zašteka onda ti je do veze imaju veze s signalom. Koji signal koristiš? Ako je GPRS/EDGE kod većine igricu nisu moguć igranje jer se veza spora i zato šteka, a ako si na UMTS/HDSPA onda se može zaigrat. 

Savjet pošto koristiš usb stick radni stol premjesti uz prozora pa če uz prozora postupno pojača signal s usb sticka.

Kakvo je mjesto kod tebe? Jel ima prepreka, tj šuma, drveće itd...

Koliki je crta signal na GPRS/EDGE ili UMTS/HDSPA?

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Nekad imam skinal HDSPA, nekad pa 3g nema prepreka u gradu živim ima 3 crte..

Ali nakon što sam net izbrisao sa compa zašto ga ponovo ne mogu da instaliram uopšte mi neće da upali instalaciju to me zanima ?

I dešaje mi se kad nešto stavim da mi se skida preko torrent-a  torrent mi stoji gdje je sat i datum kada želim da vidim koliko se je skinulo odmah mi zatvori torrent i ne mogu ga više otovrit dokle ne ugasim comp pa ga ponovo upalim!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 10:37 (xdddd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Ali nakon što sam net izbrisao sa compa zašto ga ponovo ne mogu da instaliram uopšte mi neće da upali instalaciju to me zanima ?

I dešaje mi se kad nešto stavim da mi se skida preko torrent-a  torrent mi stoji gdje je sat i datum kada želim da vidim koliko se je skinulo odmah mi zatvori torrent i ne mogu ga više otovrit dokle ne ugasim comp pa ga ponovo upalim!

Postoji mogućnost da vam je zaražena, bilo bi dobro da skeniraš sa Malwarebytesom i Avirom (obje su Free) ako ni tad ne nađe ništa, a drugo kažeš da si obrisao Vodafone softver i pokušao na novo instalirat ? Izvadi Vodafone stick te otvori sa Revouninstalerom i pogledaj ikonicu Vodafone i temeljno obriši. I kad završi restartaj ga i uštekaj Vodafone stick i ako je kod Sedmice tad u moj kompjuter pogledaj ikonicu Vodafone i na njega klikni i instalacija će počet i neka dokraja završi. I kad završiš i restartaj (mora bit da bi servisi pokretao zbog novo instaliranog sticka) i potvrdiš i čekaš da nađe signal. Ako te signal kojim prebacuje između HDSPA 3G onda otvori postavke idi u "upravljanje uređaja" i klini na uređaj  pa na "uredi" i postavi na UMTS i taj način više neće prebacivat i bit će stalno na HDSPA.

Onda možeš na internet i trebalo bit sve uredu.

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Evo skinuo sam taj Malwarebytesom i trenutno skeniram (evo slika da vidite da li je to taj Malwarebytesom) slika : http://imageshack.us/photo/my-images/7/sdadasdq.png/ I skino sam taj revouinstaler ja ne vidim ovde vodafone evo slika da vidite dali je to taj revounistaler :http://imageshack.us/photo/my-images/42/breznaslovak.png/ Ja sam taj vodafone odmah izbrisao iz control panel pa gdje su mi svi programi instalirani zato ga sad na ovom revouninstaleru nema.. Ja mislim da ga i zato nema Vodafone-a!!! I zašto kad otovrim mozillu hocu nešto da stavim da se skida preko mozille i odmah mi zatvori moziilu! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Evo skinuo sam taj Malwarebytesom i trenutno skeniram (evo slika da vidite da li je to taj Malwarebytesom) slika : http://imageshack.us/photo/my-images/7/sdadasdq.png/ I skino sam taj revouinstaler ja ne vidim ovde vodafone evo slika da vidite dali je to taj revounistaler :http://imageshack.us/photo/my-images/42/breznaslovak.png/ Ja sam taj vodafone odmah izbrisao iz control panel pa gdje su mi svi programi instalirani zato ga sad na ovom revouninstaleru nema.. Ja mislim da ga i zato nema Vodafone-a!!! I zašto kad otovrim mozillu hocu nešto da stavim da se skida preko mozille i odmah mi zatvori moziilu! 

Ove malwarebytes je Ok, no jesi ga skenirao? Bez Vodafone sticka nemreš na internet ukoliko nije instaliran softver.  Kad uštekaš stick da li se vidi pod moj računalo (my computer)? Ako da, klikni na njega i pusti da se instalira dokraja i poslije instalacije on bi trebao bit vidljiv desktopu Ikone Vodafonea a ima dva  ikone jedna je Vodafone SMS  i druga Vodafone Mobile Connect. Ako u slučaju brisan Vodafone i kod torrenta nisu moguć downloada zato se zatvara.

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Upravo je završeno skeniranje i imao je 19 zaraženih datoteka i išao sam da sve ukloni  zaražene datoteke i pisalo je da moram restartovat comp sad sam ga restartovao i sada cu probat da instaliram vodafone tj. net kad ubacim stick u comp ima mi u my computer od vodafone-a za instal 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Upravo je završeno skeniranje i imao je 19 zaraženih datoteka i išao sam da sve ukloni  zaražene datoteke i pisalo je da moram restartovat comp sad sam ga restartovao i sada cu probat da instaliram vodafone tj. net kad ubacim stick u comp ima mi u my computer od vodafone-a za instal 

Eto vidiš, kao što sam mislio da je zaražen jer stime onemoguće konekcije interneta. Tako je, u moj computer se mora pokazat od Vodafonea i slobodno ga instaliraj. Na računalu moraš imat antivirusne programe. Kad budeš skinuo bez otvaranja programa skinuti s neta i neka skenira dal ima virusa pa ako pokazuje da nema onda može otvarat.

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Evo napravio sam net sad hoce da ga instalira :D !!!!

Hvala Hvala Hvala Hvala 

Hvala Hvala Hvala Hvala 

Hvala Hvala Hvala Hvala 

Hvala Hvala Hvala Hvala

Hvala Hvala Hvala Hvala 

:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
xdddd kaže...

Postoji mogućnost da vam je zaražena, bilo bi dobro da skeniraš sa Malwarebytesom i Avirom (obje su Free) ako ni tad ne nađe ništa, a drugo kažeš da si obrisao Vodafone softver i pokušao na novo instalirat ? Izvadi Vodafone stick te otvori sa Revouninstalerom i pogledaj ikonicu Vodafone i temeljno obriši. I kad završi restartaj ga i uštekaj Vodafone stick i ako je kod Sedmice tad u moj kompjuter pogledaj ikonicu Vodafone i na njega klikni i instalacija će počet i neka dokraja završi. I kad završiš i restartaj (mora bit da bi servisi pokretao zbog novo instaliranog sticka) i potvrdireš i čekaš da nađe signal. Ako te signal kojim pbacuje između HDSPA 3G onda otvori postavke idi u "upravljanje uređaja" i klini na uređaj  pa na "uredi" i postavi na UMTS i taj način više neće prebacivat i bit će stalno na HDSPA.

Onda možeš na internet i trebalo bit sve uredu.

Rekli ste da ako mi prebacuje između HDSPA 3G da otovrim postavke "Upravljanje uređaja" da kliknem na uređaj pa na "uredi" i da postavim na UMTS posle mi nece prebacivat...

Kod mene ima samo Željni 3G , samo 3G , GPRS EDGE željni , GPRS EDGE samo

Nema UMTS

Evo slika :http://imageshack.us/photo/my-images/685/breznasloval.png/

16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Rekli ste da ako mi prebacuje između HDSPA 3G da otovrim postavke "Upravljanje uređaja" da kliknem na uređaj pa na "uredi" i da postavim na UMTS posle mi nece prebacivat...

Kod mene ima samo Željni 3G , samo 3G , GPRS EDGE željni , GPRS EDGE samo

Nema UMTS

Evo slika :http://imageshack.us/photo/my-images/685/breznasloval.png/

To je kod mene tako piše,  pošto imaš novije pa je napredovao novije softvare kao i sam stick tako je kod tebe novije a moj su stari ima 2god. Samo stavi samo3G znači da mreža ne mjenja ako računalo ili laptop držiš kod kuće onda je potrebno ali nemora. A kod 3G željni on se automtski namješta signala ako recimo ako nosaš laptop čim pređe di je slab signal pa se on automatski prebaci nižu i čim pređeš na jači i on isto tako prebaci na jaču mrežu.

I nakraju imaš gumb Hvala pa njega pritisneš. :) I na kraju dalije uhvatio signal, ako da klikni spoji se i onda otvoriš Firefox i trebalo bit sve uredu. A ja ču ti pomoći ako zatreba.

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Evo sve radi kao i prije :)

Sad kad nešto hocu preko mozille da skinem ne zatvara kao prije !!!

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA!!!!

Akooo opet šta zatreba javicu se !

Ako je moguce ? :)

HVALA JOŠ JEDNOM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xdddd kaže...

Evo sve radi kao i prije :)

Sad kad nešto hocu preko mozille da skinem ne zatvara kao prije !!!

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA!!!!

Akooo opet šta zatreba javicu se !

Ako je moguce ? :)

HVALA JOŠ JEDNOM

Nema na čemu. Kod downloada kad se on skida on ne zatvara već stoji u pozadini i čim završi download pa se javljj da je završena download  pa onda tako zatvoriš Firefox, Ako je skinuta igra ili programe bez otvaranja Firefoxa a možeš naći Start (svoje ime) i kod mapi downloads tam ti je spremljen kojeg si skinuo s neta. Isto tako kod Firefoxa otvoriš sa tipkom Ctrl+J i tu je popis što si preuzimao kod skidanja.

Ako se Firefox ne zatvara a on po običaju vjerovatno addonsi rade u pozadini ili je u pun događaja u povijestima pa je potrebno obrisat te osvježit kao novim. A to možeš sa programom Ccleaner tako neka očisti, ako je tvoja firefox starija verzija a možeš nadogradit novim a možeš na firefox pogledaj pod Help ili pomoć i klikni o firefox tad počinje nadopuna novije firefoxa. Danas je svoje nadopunjen novim Firefox 6 Release. :)

14 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Sad radi kao prije kad skidam nešto sa mozille ne zatvara mi!

Znači sve je uredu sa kompjuterom!!

HVALA JOŠ JEDNOM!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice