Problem Sa Igrama

poruka: 15
|
čitano: 2.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem Sa Igrama

Pozdrav prije svega.

Znaci da predjem odma na stvar.

Znaci stvarno nemam kome da se obratim vise. I ovde sam iz velike tuge i zalosti. 1. Stvar prije ove grafe koju vidite dole na slici imao sam 9800GTX+1gb I eto dobro je islo. Najvece probleme sam imao sa igrama poput GTA IV i tako na taj fazon igre. Ajde dobro konto sam jbg grafa slaba sta cu ja sad nemam drugog izbora moram novu kupit da bi dozivio to cudo da mi sve igre rade na 1600x1050 na full high DX11 postavkama. I sta cu izdvojim pare i kupim ovu malu zvjerku. OC-om mogu dobit preformanse kao 6970 ali nema potrebe. Eh sad sto je meni najveci problem je to da ja ni sa ovom grafom nemogu normalno igrat gta iv na full postavkama. Imam ono laga nije to nista strasno al mi se ne svidja nimalo. Dok crysis warhead igram ko od sale na full i normalan fps. Tj igrivo je sasvim. Isto mi se sranje desava sa Saint Row the third. Znaci isto sveigram na full fps 20-30 meni nije nikako jasno gdje grijesim pogledate mi konfu i recite sta da mjenjam moze li se ovo ikako rijesit OC il sta god. Samo me uputite sta dalje da radim jer sam ocajan strasno. Potrosio sam nekih 700 KM na grafu i nikakvih promjena ozbiljnih nisam dozivio.Cak i kad smanjim rezoluciji na Saint row i sve na low stavim opet osjetim ono ko da u epizodama igram. Molim pomoc ne razumijem do cega je stvarno. Ljudi na dosta losijim konfama deru saint row a ja na ovom nemogu da uzivam. Hvala unaprijed svima koji se potrude da odgovore. Ako mi neko znacajno pomogne saljem do 50KM na ziro racun. Hvala unaprijed jos jednom! Poz

Moja confa:

4GB 800mhz ddr2

ATi HD VTX 6950 2gb

250gb HD

Windows 7 x64

Asus p5b

Q6600 procesor

Moja confa i slika:

http://bit.ly/rDcM1q

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 2:15 (flox).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem Sa Igrama

aftermarket cooler i clockat proc ili nova mbo i novi proc

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem Sa Igrama
Jel ti se gta4 nakratko ubrza pa uspori?
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
17 godina
Problem Sa Igrama

Procesor ti je bottleneck i to dobar, trebaš ga clockati (za barem 400 MHz, bolje je više pa do koliko ide).

Preporučam i neki solidan hladnjak za hlađenje tog čuda.

GTA IV je užasno loše optimiziran odnosno totalno je neoptimiziran, spada među rijetke igre koje profitiraju od preko 4GB memorije.

No ne trebaš nadograđivati RAM.

Koje napajanje imaš?

Koristiš li sve drivere najnovije (osim za grafičku valja ažurirati i one za zvučnu, mrežnu, matičnu/čipset, ...)?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Procesor ti je bottleneck i to dobar, trebaš ga clockati (za barem 400 MHz, bolje je više pa do koliko ide).

Preporučam i neki solidan hladnjak za hlađenje tog čuda.

GTA IV je užasno loše optimiziran odnosno totalno je neoptimiziran, spada među rijetke igre koje profitiraju od preko 4GB memorije.

No ne trebaš nadograđivati RAM.

Koje napajanje imaš?

Koristiš li sve drivere najnovije (osim za grafičku valja ažurirati i one za zvučnu, mrežnu, matičnu/čipset, ...)?

Napajanje sam novo kupio kad sam uzimao grafu 550W nesto seeasonic 80%silver platio skoro 200km. Driveri za grafu najnoviji eh za maticnu i to ne znam bas. Pitanje je kolko mogu clockat procesor sa ovim hladjenjem kojim sam dobio obicnim i jos jedan cooler je iznad njega (dodat jer sam konto da mi se komp pregrijava :D) slika temparatura http://bit.ly/skXgYR

14 godina
neaktivan
Problem Sa Igrama

s tom temperaturom slobodno cl0ockaj

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fps mi u gta iv ne ide preko 30 sta da ti kazem dalje
14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

s tom temperaturom slobodno cl0ockaj

¸ovo je neki bug evo nova slika temparature cpu-a

http://bit.ly/t477h6

14 godina
neaktivan
Problem Sa Igrama

probaj clockat malo pomalo i na svakom taktu gledaj temperature

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem Sa Igrama

Eh, GTA IV ... prijatelju ta igra je uzas zivi. Prosle godine sam se regal tu samo zbog GTA IV , ali ne zato jer mi je vrtilo na malo fps-a nego zato jer mi je prekurilo grafulju .

GTA IV ti je igra koju lijepo  izbjegavaj u jako sirokome luku.

A za Saints Row neznam, nije mi se svidjala igra, ali opet ovisi ..

Daj ti radije nama napravi snimku sa Fraps-om kako igras taj Saints Row, da vidimo poblize u cemu je problem.

2 0 hvala 0
14 godina
Problem Sa Igrama

jel itko od vas igao gta 4??  ta igra zna štekat ljudima koji je igraju na I7 sa gtx580 :S
iga je bugovita do jaja... kad sam je konačno patchal da ne lagga i ne šteka onda su mi se teksture gubile, auti mi lebdjeli, itd... a to da kupuješ novu grafu samo zbog jedne igre i nije tako pametno :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Problem Sa Igrama

Ja mislim da nisam sa niti jednom igrom potrošio toliko vremena ko sa GTA IV, samo da isprobam sve solucije oće li smeće radit.

od nebrojenih tweakova na kompu/igri, pa official patcheva i svega živog i igra dalje nemože normalno radit. rušio mi se komp stalno, BSOD, i ostale gluposti (čak i prisiljeni format C) i to samo sa GTA IV.

lol, najgore potrošeni novci u životu, eno je stoji na polici i skuplja prašinu. ne usudim se instalirat opet da mi system uništi. govno od igre.

\m/ Rest In Pieces Dismember (1988 - 2011), I'm the trendkiller!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem Sa Igrama

Onaj patch 1.0.7.0 donekle popravlja stvari, ali je i dalje pre zbugana da bi je se uopće razmotrilo kao finalni produkt. Onda se naljute kad im se ne kupi PC verzija.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem Sa Igrama

Ovako,ja i prijatelj smo malo pozeljeli zaigrati ovaj stariji manager(Fifa manager 06) jer nam je to bio i prvi manager(ako ne brojimo football managere) a ovaj je puno brzi pa eto htjeli smo u nekoliko dana proci i vise sezona,uglavnom instalirao sam ga,sve normalno proslo i onda ulazim u igricu,također sve ide dobro,al kad dođem u meni,on ovako http://i.imgur.com/ozT2Y.jpg,a trebao bi http://i.imgur.com/9IGLB.jpg

Dakle kao sto vidite ne prikazuje mi slova u meniju {#} 

Dajte ako znate u cemu je problem ili makar nagađate napisite ovdje,hvala unaprijed :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 21:41 (Pezer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
flox kaže...

Pozdrav prije svega.

Znaci da predjem odma na stvar.

Znaci stvarno nemam kome da se obratim vise. I ovde sam iz velike tuge i zalosti. 1. Stvar prije ove grafe koju vidite dole na slici imao sam 9800GTX+1gb I eto dobro je islo. Najvece probleme sam imao sa igrama poput GTA IV i tako na taj fazon igre. Ajde dobro konto sam jbg grafa slaba sta cu ja sad nemam drugog izbora moram novu kupit da bi dozivio to cudo da mi sve igre rade na 1600x1050 na full high DX11 postavkama. I sta cu izdvojim pare i kupim ovu malu zvjerku. OC-om mogu dobit preformanse kao 6970 ali nema potrebe. Eh sad sto je meni najveci problem je to da ja ni sa ovom grafom nemogu normalno igrat gta iv na full postavkama. Imam ono laga nije to nista strasno al mi se ne svidja nimalo. Dok crysis warhead igram ko od sale na full i normalan fps. Tj igrivo je sasvim. Isto mi se sranje desava sa Saint Row the third. Znaci isto sveigram na full fps 20-30 meni nije nikako jasno gdje grijesim pogledate mi konfu i recite sta da mjenjam moze li se ovo ikako rijesit OC il sta god. Samo me uputite sta dalje da radim jer sam ocajan strasno. Potrosio sam nekih 700 KM na grafu i nikakvih promjena ozbiljnih nisam dozivio.Cak i kad smanjim rezoluciji na Saint row i sve na low stavim opet osjetim ono ko da u epizodama igram. Molim pomoc ne razumijem do cega je stvarno. Ljudi na dosta losijim konfama deru saint row a ja na ovom nemogu da uzivam. Hvala unaprijed svima koji se potrude da odgovore. Ako mi neko znacajno pomogne saljem do 50KM na ziro racun. Hvala unaprijed jos jednom! Poz

Moja confa:

4GB 800mhz ddr2

ATi HD VTX 6950 2gb

250gb HD

Windows 7 x64

Asus p5b

Q6600 procesor

Moja confa i slika:

http://bit.ly/rDcM1q

Ovako koliko vidim piše ti 4gb memorije i 2 gb usable znači furaš na 2 gige 64-vero bitni os i tu ti je problem e može sad biti da ti proc ima svinuti koji pin ili pa je tu greška ali ovako napravi u search baru dolje napiši msconfig idi na boot tab  i zatim na advanced options i imaš tamo opciju maximum memory i ako nije enabled čekiraj,rebotaj i onda pogledaj dali si uspio sve 4 gige dobit.

$inke
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice