Pozdrav prije svega.
Znaci da predjem odma na stvar.
Znaci stvarno nemam kome da se obratim vise. I ovde sam iz velike tuge i zalosti. 1. Stvar prije ove grafe koju vidite dole na slici imao sam 9800GTX+1gb I eto dobro je islo. Najvece probleme sam imao sa igrama poput GTA IV i tako na taj fazon igre. Ajde dobro konto sam jbg grafa slaba sta cu ja sad nemam drugog izbora moram novu kupit da bi dozivio to cudo da mi sve igre rade na 1600x1050 na full high DX11 postavkama. I sta cu izdvojim pare i kupim ovu malu zvjerku. OC-om mogu dobit preformanse kao 6970 ali nema potrebe. Eh sad sto je meni najveci problem je to da ja ni sa ovom grafom nemogu normalno igrat gta iv na full postavkama. Imam ono laga nije to nista strasno al mi se ne svidja nimalo. Dok crysis warhead igram ko od sale na full i normalan fps. Tj igrivo je sasvim. Isto mi se sranje desava sa Saint Row the third. Znaci isto sveigram na full fps 20-30 meni nije nikako jasno gdje grijesim pogledate mi konfu i recite sta da mjenjam moze li se ovo ikako rijesit OC il sta god. Samo me uputite sta dalje da radim jer sam ocajan strasno. Potrosio sam nekih 700 KM na grafu i nikakvih promjena ozbiljnih nisam dozivio.Cak i kad smanjim rezoluciji na Saint row i sve na low stavim opet osjetim ono ko da u epizodama igram. Molim pomoc ne razumijem do cega je stvarno. Ljudi na dosta losijim konfama deru saint row a ja na ovom nemogu da uzivam. Hvala unaprijed svima koji se potrude da odgovore. Ako mi neko znacajno pomogne saljem do 50KM na ziro racun. Hvala unaprijed jos jednom! Poz
Moja confa:
4GB 800mhz ddr2
ATi HD VTX 6950 2gb
250gb HD
Windows 7 x64
Asus p5b
Q6600 procesor
Moja confa i slika:

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!