Problem sa grafickom

poruka: 26
|
čitano: 1.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Kada pokrenem igricu nece mi prikazati sliku zeli odredenu rezoluciju.... a nemogu je promijenit zato sto nemogu nista vidit.Ali igrica i dalje ide cujem sve samo sliku nece prikazat bude crno i neki kvadratic mi ide po monitoru i pise nes za rezoluciju {#}

SADA SAM SKUZIO KAD NAPRAVIM SS VIDIM STA JE U IGRICI AL KAD OCU IGRAT NEVIDIM

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 16:02 (Bernard1990).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

probaj prikopcat na vga ulaz sa vga kablom obicnim tako je i meni bilo dok nisam promjenio graficku ispalo je da mi je dvi hdmi port izgorio

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

neam taj kabl briem...sad sam pokusavo to napravit sve da radim ss i onda vidim kaj sam napravio xD malo glupo al moglo bi probat...imao sam problema i prije sa tim u pola igrice mi kaze da nevalja rezolucija i onda sam moro minimizirat i ponovo dignut i onda bi bilo ok samo sad nece...igra je test drive unlimited

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafickom
Bernard1990 kaže...

Kada pokrenem igricu nece mi prikazati sliku zeli odredenu rezoluciju.... a nemogu je promijenit zato sto nemogu nista vidit.Ali igrica i dalje ide cujem sve samo sliku nece prikazat bude crno i neki kvadratic mi ide po monitoru i pise nes za rezoluciju {#}

SADA SAM SKUZIO KAD NAPRAVIM SS VIDIM STA JE U IGRICI AL KAD OCU IGRAT NEVIDIM

Taj problem se obicno desava kad se postavi veca rezolucija u igri a monitor ne podrzava tu rezu.

17 godina
neaktivan

koja kartica je u pitanju? imaš li najnovije drivere?

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

NE nisam ni mogo podesit rezoluciju koju sam htio cim se upali tako bude...

Nezz za drivere zato sto mi se to i prije desavalo kad je bila nova...

grafa je ati radeon hd 2400pro 1gb..od gecube-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa daj čovječe instaliraj si nove drivere, tko zna kakvi su i od kada. na atijevu strnicu i traži drivere za svoj os i model kartice.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Ocu li imat problema kao kad sam tek postavio graficku?? nes je sralo prvo windows je nije prepoznavao itd.. itd... il samo instalacija kao program ?

Ako je zeznuto kao na pocetku necu nis dirat volim prckat po kompu al ne bas previse pa bi molio da mi kazete nes o tome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemaš  što zeznuti s dvriverima, obrišeš stare instaliraš nove i to je to. ja ću ti ih potražiti na atiejvoj stranici pa ću ti postati link.

koji operacijski sustav imaš, xp, service pack?

15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

Ocu li imat problema kao kad sam tek postavio graficku?? nes je sralo prvo windows je nije prepoznavao itd.. itd... il samo instalacija kao program ?

Ako je zeznuto kao na pocetku necu nis dirat volim prckat po kompu al ne bas previse pa bi molio da mi kazete nes o tome

Kakve si imao probleme?

nebi trebalo biti problema izbrisi te drivere odi na stranicu od graficke skini najnovije instaliraj i to je ugl. sve.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

OK... iam xp al sad mislim rusit ovaj i stavit sedmicu zato kaj vec dugo imam windows trebo bi sve mi je pocelo stekat...sta mislite jel valja sta ta graficka ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

valja ako si skroman gamer, evo ti driveri http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx

spremi taj fajl koji skineš negdje na pc   - zatim, odi u control panel, ad remove programs, na listi nađi gdje piše ati i slično i to pobriši, odnosno deinstaliraj, nakon toga će te vjerojatno tražiti restart, kada se restarta instaliraš ove nove drivere - dvoklikom na fajl, tade će se pc opet restartati. kad to sve odradi pkreni ponovno igru pa javi što se događa.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

A oce li se normalno pokrenut windows kad zbrisem drivere od graficke ?

jel trebam skinut samo jedan il obadva ona?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 16:38 (Bernard1990).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

A oce li se normalno pokrenut windows kad zbrisem drivere od graficke ?

jel trebam skinut samo jedan il obadva ona?

Skines prvi,

pokrenut ce se windowsi.

17 godina
neaktivan

naravno da će ti pokrenuti windowse, ne brini - skini onaj gornji fajl, prvi.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

a jel bi mogo napravit reinstal da ne brisem ove neg samo preko njih instaliram ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 16:45 (Bernard1990).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

a jel bi mogo napravit reinstal da ne brisem ove neg samo preko njih instaliram ?

Dali mozes ne znam, al nije pametno instalirati drivere na drivere izbrisi te pa onda nove instaliraj.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Ok hvala puno javim vam kad to napravim {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

može se, ali nije nikako preporučljivo jer može doći do konflkta i problema.

ne vidim u čemu je problem, drivere zna instalirati već i moj nećak koji ima 7 godina - to je vrlo banalan proces. pobrišeš stare, isntaliraš nove i to je to. driveri za grafičke kartice bi se trebali redovito ažurirati - za one koji igraju pc igre, jer svaka nova igra ima neke svoje zahtejve, a driveri su tu da "olakšaju" te zahtjeve. s obzirom da ti niti ne znaš kada si ažurirao drivere, vjerojanto su prastari i to je mogući problem poteškoća s rezolucijom na tvom pc-ju.

ali ako se ne usudiš (a nemaš  što zeznuti) pozivi neku live pomoć, nekoga tko zna.

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

ee jel trebam sve deinstalirat il sam neke pise mi ovak:ati catalyst control center,ati display driver,ati avivo codecs,ati software uninstall utility

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

ee jel trebam sve deinstalirat il sam neke pise mi ovak:ati catalyst control center,ati display driver,ati avivo codecs,ati software uninstall utility

Sve izbrisi...

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Brise se hahahh kaj u tom jednom ima sve te ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

Brise se hahahh kaj u tom jednom ima sve te ?

Imas sve sto je potrebno u tome..

jesi instaliro jel radi?

15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Brise se tek..nije ni na pola

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

eee evo napravio sam to sve sacu vidit jel mi radi igrica....samo mi je reklo kao windows erorr pa dont send i to ja stisno don't send i radi sve normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard1990 kaže...

eee evo napravio sam to sve sacu vidit jel mi radi igrica....samo mi je reklo kao windows erorr pa dont send i to ja stisno don't send i radi sve normalno

Onda uzivaj u igri.. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice