Problem sa grafickom karticom

poruka: 14
|
čitano: 7.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem.

Igrao sam jutro Cod 4 i minimizirao sam ga na kratko i kad sam ga opet htio vratiti ekran mi se zacrnio, probao sam sve moguce kratice tipa ctrl+alt+del ali nista nije pomoglo ekran je samo bio crn onda sam ga restartao i rezultat vidite dolje na slici. Xp mi se upali ali ne mogu nista ni mrdnuti misem i sve je nekako cudno i pola ikona fali i oko misa su neke cudne pruge. Odmah sam pomislio da je do graf ali nisam siguran. Pa sad jel mi netko moze reci sa sigurnoscuu cemu je problem jer ne zelim kupiti novu graf a odna ispade da do tog nije problem.

Imam staru 7300GS

ASUS A8S-X socket 939

Athlon 64x 3000+

1.5 gb 400 mhz RAM

pa nek mi onda netko kaze u cemu je problem(je li do graf da znam sta trebam napraviti)

unaprijed hvala!

Problem Problem
"All those who believe in psychokinesis, raise my hand." - Steven Wright
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 16:39 (nikodormius).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa grafickom karticom

Uh.. overclockana grafa? Meni se to znalo i bez overclocka događati, kad nešto s driverima nije bilo u redu. Ali nikad nije bilo kao kod tebe. Čini mi se da je grafa na rubu smrti, ali ipak provjeri (uzmi iz nekog drugog kompa, ili posudi od frenda [Mogu zamisliti scenu: "E, daš mi grafu na 2 dana"; "Da, evo uzmi" XD])

17 godina
neaktivan

7300 GS RIP!

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najveca mogucnost je da je do grafe...nosi kuciste na operaciju pod hitno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se je ista stvar dogodila na staroj 7600GSO dva dana prije nego je dokraja(OTIŠLA U VIJEČNA LOVIŠTA)

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

počni razmišljati o kupnji nove grafe, a najbolje cijele konfe jer ova nije baš za današnje standarde

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ja mislim da je overclocana definitivno,već sam negdje napominjao za overclock,čemu to uopće ne kužim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kao prvo hvala svima

kao drugo nije overclockirana

kao trece donijeo sam od frenda i radila je normalno

keo cetvrto neam para za novu konf zato i pitam jel trebam graf mijenjat

kao peto ah nista idem onda sutra u vemil i uzmem si neku 8400 ili 8500 i bit ce dovoljno

"All those who believe in psychokinesis, raise my hand." - Steven Wright

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam graficku karticu nvidia fx 5500 pod windows xp radila  kako treba takodjer i pod win 7,medjutim kad sam je izvadio i  stavio drugu karticu i pono  je  vratio imaneki problem,naime kompjuter s e upali dodje  do destopa i  kad zelim  pokrenuti  neku  igru samo se restartuje kompjuter.pokuso  sam  s novijim drajverima al opet isto,sada jedino radi pod win xp s sp1 ako instaliram sp 2 isti  problem pise nesto

nv4_sys.mozeli molim vas netko da  me uputi  sta  je  ciniti.unaprijed  zahvalan!

0 0 hvala 0
15 godina

jesi napravio cistu resinstalaciju windowsa nakon mijenjanja? cini mi se da je ipak do drivera problem

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

formatiro sam kompjuter i nabacio drajvere koje sam ranije koristio i opet isti problem

14 godina
neaktivan

pozdrav e ovako imam laprp hp pavilon dv 9700 ubacio sam windows7 sve drajvere sam instalirao osim graficke koju je nemoguce instalirati imam i za nju drajver ali kada ga instaliram vindiv se nemoze pokrenuti te ga moram resetivati i kada to uradim in mi izbrise dtajver od graficke te ponovo koristi  Standard VGA Graphic Adapter a graficka je 512 GE Force 8600M GS znali tko sta da radim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možda nisi dobre drivere skinuo, isprobaj ove {#}

http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_win7_179.48_beta.html

Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imao sam takav problem i kada sam stavio nove drivere.....radi grafa vec dobrih godinu dana........probaj bolju verziju drivera
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice