Problem sa grafickama

poruka: 8
|
čitano: 1.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa graickama

Pozz!
Frend je kupio grafu Gigabyte GT630, koja je zamjenjena za Gainward GT630 nakon sto nam je bio isti ovaj error.

Znaci stavljeni su najnoviji driveri od nvidie, ali i dalje kada idemo u nvidia control panel javlja you are not currently using a display connected to a nvidia gpu

Rezoluciju nemozemo podici iznad 1280x1024, nativna od monitora je 1680x1050, a telke 1920x1080

Dali netko zna u cemu je moguci problem, 100% je nesto do kompa posto 2 grafe nezele radit

Hvala!

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa graickama
Svrzic kaže...

Pozz!
Frend je kupio grafu Gigabyte GT630, koja je zamjenjena za Gainward GT630 nakon sto nam je bio isti ovaj error.

Znaci stavljeni su najnoviji driveri od nvidie, ali i dalje kada idemo u nvidia control panel javlja you are not currently using a display connected to a nvidia gpu

Rezoluciju nemozemo podici iznad 1280x1024, nativna od monitora je 1680x1050, a telke 1920x1080

Dali netko zna u cemu je moguci problem, 100% je nesto do kompa posto 2 grafe nezele radit

Hvala!

Računalo je spojeno na NVidia ili na integrušu (ako je ima ) ?

15 godina
Re: Problem sa graickama
mstaglicic kaže...
Svrzic kaže...

Pozz!

Hvala!

Računalo je spojeno na NVidia ili na integrušu (ako je ima ) ?

na grafu, nema integriranu

15 godina
odjavljen
Problem sa graickama

Sve što sam pročitao iz tuđih iskustava je gotovo redovito bila grafulja... ali kod tebe je lako moguće ploča... probaj grafičku u nekom drugom kompjuteru (frendovom, susjedovom:) čisto da eliminiraš da je do nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa graickama

ovako. frend mi kupio laptop i acer neki i ima problem u win 7 s grafickom. win 7 mu samo pokazuje onboard graficku 8mb a on ima amd 6xxxm graficku koju ne prepoznaje, ja sam pokusao skinit drivere ali catalyst nece instalirati jer kaze da ne postoji hardware ako netko zna molim pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa graickama

graficka je probana i na jos jednom kompu i niti tamo nezeli povecat rezoluciju, a npr ati radeon hd6450 radi najnormalnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa graickama

jucer je probana na kompu na kojem radi gtx460 i isto se nije mogla povecat rezolucija

sta da radim vise? -.-'

nije valjda da su sve grafe u ducanu neispravne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Problem sa grafickama

Onda jedino ostaje ploča...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: