Problem-graficka kartica zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem-graficka kartica

Pozdrav. !
vidim da na forumu bas nema puno ovakvih tema koje ja trebam pa sam otvorio jednu {#}
Znaci imam jedan dosta iritirajuci problem sa grafickom karticom. Graficka koju imam je HD 5670 512 MB.

Graficku sam kupio prije nekih 6 mjeseci novu iz ducana. Sve sam uredno ugradio i instalirao drivere.
Ali kad igram neku bolju igru npr. COD 8 ili Far Cry 3 dogodi mi se problem da mi se pokaze ovakva slika nakon nekih 10-15 minuta igre, i nista nemogu poduzet osim da RESTARTAM komp. Ova slika je boje ovisno o igri koju igram i kakva je staza boje.. npr. plivam u moru i pokaze se plava slika na Far Cry 3...
Sad neznam di je problem....jer moguce u temperaturi kvaru na graficki ili nesto sl..
Molio bih sve koji znaju da mi pomognu naci rijesenje..
HVALA {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Problem-graficka kartica

Mislim da ima najmanje 50 tema koje su doslovno identicne ovoj.

Da si potrosio 10 minuta na trazenje mogao si ih naci. Sorry ali svaki ibogi dan netko otvara "grafa mi baca artefakte" temu i svaki put su odgovori isti.

Provjeri temperature, ako ima garanciju nosi nazad u ducan, ako nema frkni ju u pecnicu ili u smece. 

Ali boze sacuvaj da se malo trazilica koristi.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem-graficka kartica

hahaha trazio sam ali nisam bas nekih tema naso....aj daj mi link od jedne teme pls {#} 

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem-graficka kartica
kazo26 kaže...

hahaha trazio sam ali nisam bas nekih tema naso....aj daj mi link od jedne teme pls {#} 

Ma najbolje da ti ih ja idem traziti, bitanga vulgaris iliti obicna ljencina.

13 godina
neaktivan
Problem-graficka kartica

pa reko si da ima 50 isith tema ko ova.....ajde mi onda nađi ako ih vidis -.- {#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem-graficka kartica

nasao sam teme ali sve neke stare iz 2010....ali nvm...kako izbrisati temu ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Problem-graficka kartica

Ako koristiš driver što je došao uz karticu nije ni čudo da imaš probleme.

Prvo stavi najnoviji driver pa onda vidi ponavlja li se problem.

I nadziri temperature grafičke pod opterečenjem (HWMonitor, GPU-Z, Overdrive u Vision Conrol Centru, MSI Afterburner).

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem-graficka kartica

Kod ovakvih pojava kod grafičke ćesto treba ići istim sistemom eliminacije kvara, od drivera, do toga jel kartica na mjestu jel sve ukopčano, pa isprobat sa drugom karticom ili na drugom kompu, a onda na kraju servis ili pečenjara :)

http://d-u-d.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 9:35 (XXX-Man).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Problem-graficka kartica
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice