Problem sa Gigabyte GA-K8NF-9-RH

poruka: 1
|
čitano: 1.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa Gigabyte GA-K8NF-9-RH

E ovako je problem s dotičnom matičnom. S obzirom da sam ga po ko zna koji put rastavio;tj. izvadio oba HDDa,prednji ventilator i grafičku. Kompletno obrisao prašinu i mahovinu te sve vratio nazad. Jedan HDD SATA1 disk,drugi je ata100;nakon urednog sastavljanja i vraćanja nazad BIOS po prvi put je prošvikao te SATA disk sortira na "ide chanel 5". Te uzaludna 3 pokušaja dizanja windows XPtice koji su počeli javljat "error code 7",u prijevodu "nešto nevalja od periferije" a 7ca uredno dignuta na ata100 disku a SATA odbijen odmah u disk meniu. Sata HDD ispravan (radi na 2 druga PC-a),ata100 ispravan,tipkovnica/miš ispravno,radna memorija ispravna. Jel tko zna u čemu bi moglo biti problema,jer ja ciljam na matičnu koja je istrpila u 7 godina softwarsko gaženje od 3ju osoba,te mi je bio pukao plastični okvir/nosač za kompletno pasivno/aktivno hlađenje procesora još u 11om mjesecu prošle godine koje je uredno zamjenjeno. Međutim u tih 7 godina koliko sam puta čistio iste stvari istim postupkom sad mi počinju softwarski problemi s BIOSom. Ja se sve bojim da mi onda nije čipset dobio po p***i kada je puklo originalno hlađenje od procesora.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice