Prijenosni hard disk problem

poruka: 8
|
čitano: 3.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo imam veliki problem sto se tiče prijenosnog hard diska,na njemu su mi bile sve slike,filmovi,muzika... Problem je u tome sto ga je brat odnio susjedu da stavi nesto na njega i kad se vratio sve ikone su bile označene ono shorcut ikonicom i svaka teži 2 kb, i nece da se otvori jer dolazi do errora. Memorija je popunjena i kao da nista sa njega ne fali, ali nista se ne more otvoriti. Ako itko zna do čega je i može li se išta spasiti, neka mi napiše jer jedino sto mi je važno su slike a za ostalo bi lako!

Ty

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Prijenosni hard disk problem
JokeLoveyou kaže...

Evo imam veliki problem sto se tiče prijenosnog hard diska,na njemu su mi bile sve slike,filmovi,muzika... Problem je u tome sto ga je brat odnio susjedu da stavi nesto na njega i kad se vratio sve ikone su bile označene ono shorcut ikonicom i svaka teži 2 kb, i nece da se otvori jer dolazi do errora. Memorija je popunjena i kao da nista sa njega ne fali, ali nista se ne more otvoriti. Ako itko zna do čega je i može li se išta spasiti, neka mi napiše jer jedino sto mi je važno su slike a za ostalo bi lako!

Ty

Nekaj se dogodilo a kaj teško je reč,{#} skini Minitool program s prvog linka obrati pažnju na verziju programa i ostale upute. Onda kasnije u njemu prvo izaberi, "Damaged Partition Recovery" modul pa skeniraj i nakon toga prebaci bitne podatke.Ako ne uspije kroz taj prvi modul, onda odi kroz "Lost Partition Recovery" pa opet odradi na isti način pa javi rezultate.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/usb-error-hitno-trebam-vazne-podatke/99822.aspx?page=0&jumpto=1928533&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan

javin ti al provat cu kasnije!

jmravak
17 godina
protjeran

vidio sam već takve situacije, osim ikona folder i datoteka na disku imaš i istoimene shortcute.

100% si pokupio neki malware, ako si probao pokrenuti neki od tih shortcuta onda se instaliralo i na tvoj komp.

takve stvari po mom iskustvu antivirusi i ne skuže. probaj skenirat disk sa antimalware-om.

možda najbolje u safe-modu prije nego se pokrene smeće koje god da di pokupio.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znači podatci nisuj vjerojatno izbrisani samo sakriveni?! i btw postoji li šansa da vratim bar slike i neke dokumente za filmovin i muzikon me bas tolka briga i nije

jmravak
14 godina
neaktivan

brat kaže da je samo stavio neke stavri na hard disk i dosa kuci da nije radilo ocito je pokupio neki virus e sad jeli sve izbrisano il ne ja to ne znam! nadam se da nije jer memorija je popunjena

jmravak
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Virus Malware 100 posto u pitanju skini anvira pa skeniraj i računalo i hard. Ja sam isto imao sitauaciju prijatelji mi donio USB Stick kad ja ubacio ono prikacuje sasvim drugu ikonu a ne USB kak treba kad ja ubacio i moj stick ono već isti vrag mi inficirao stick i sistem računala Spasila me moja Anvira koja je u trenu već odmah nakon instalacije pronašla napast uklonila vraga  iz računala nakon toga samo još napravio reset i sve ponovno proradilo. Oh ta Anvira free Antivirus Zlata vrijedi i nebih je mijenjao ni za jedan drugi antivirusni program.

14 godina
neaktivan

Molim pomoć.Kad priključim vanjski usb hard disk ili ipod,isključi mi se usb stick za internet,te se konekcija prekine.

jesu li driveri problem,i koji ili nešto drugo?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice