Pitanje u vezi memorije?

poruka: 5
|
čitano: 1.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pitanje u vezi memorije?

imam jedno pitanje u vezi memorije, trenutno imam ddr3 3gb kingmax 1333mhz cl9 memorije na matičnoj ploči asrock M3A770DE AM3 DDR3, sada me zanima mogu li jer još imam dva slobodna utora za memoriju staviti još ovu memorjiu DDR3 4GB (1x4GB) Corsair, 1333MHz, CL9 puta dva, odnosno 8gb? Hoće li ove dvije memorije moći raditi zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pitanje u vezi memorije?
hrci24 kaže...

imam jedno pitanje u vezi memorije, trenutno imam ddr3 3gb kingmax 1333mhz cl9 memorije na matičnoj ploči asrock M3A770DE AM3 DDR3, sada me zanima mogu li jer još imam dva slobodna utora za memoriju staviti još ovu memorjiu DDR3 4GB (1x4GB) Corsair, 1333MHz, CL9 puta dva, odnosno 8gb? Hoće li ove dvije memorije moći raditi zajedno?

Da, naravno da možeš staviti. Da, radit ce ti 1x 2GB u Single-Channelu te 1x 1GB Kingmax u Single-Channelu, dok ce ti 2x 4GB Corsair raditi u Dual-Channelu. Sve ce raditi odlično, nemaš apsolutno nikakvog razloga za brigu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 18:37 (Caesar et Brutus).
16 godina

Da.

Caesar et Brutus kaže...

Da, naravno da možeš staviti. Da, radit ce ti 1x 2GB + 1x 1GB Kingmax u Dual-Channelu, dok ce ti također 2x 4GB Corsair raditi u Dual-Channelu. Sve ce raditi odlično, nemaš apsolutno nikakvog razloga za brigu.

To nemre u dual channel.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 18:35 (DamageHigh).
15 godina
Pitanje u vezi memorije?

odlično thanks na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Da.

Caesar et Brutus kaže...

Da, naravno da možeš staviti. Da, radit ce ti 1x 2GB + 1x 1GB Kingmax u Dual-Channelu, dok ce ti također 2x 4GB Corsair raditi u Dual-Channelu. Sve ce raditi odlično, nemaš apsolutno nikakvog razloga za brigu.

To nemre u dual channel.

My mistake,  {#}

Znam da u Dual-Channel mogu samo pločice jednakog kapaciteta, oliti ''matching size'', to sam i htio napisati, ali sam se zabunio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice