Pečenje grafičke zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pečenje grafičke

pozz forumašima!Neznam dali je ovaka tema vec otvorena jel mise neda prolaziti sve stranice da nadem...ugl imam jednu 8800gt koja baca artefakte po monitoru pa me zanima kako se peče grafa i dali je itko imao srece stim da je radilo jel nikad prije jos to nisam pokusao izvesti!

Lima
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Pečenje grafičke
cile 2000 kaže...

pozz forumašima!Neznam dali je ovaka tema vec otvorena jel mise neda prolaziti sve stranice da nadem...ugl imam jednu 8800gt koja baca artefakte po monitoru pa me zanima kako se peče grafa i dali je itko imao srece stim da je radilo jel nikad prije jos to nisam pokusao izvesti!

Nije ti problem napisat ovoliki post ali ti je problem u tražilicu upisat pojam koji tražiš...ma baš super. Ima tema pronađi ju. Namjerno ti ne želim dati link. {#}

http://d-u-d.deviantart.com
14 godina
Pečenje grafičke

skini cooler, skini limič kod vga/dvi izlaza, stavi alu foliju preko cijelog pladnja di ti mama/baka pece kolace, napravi 3 male kuglice od alu folije i stavi graficku na te tri alu kuglice , zagrij pecnicu na 200 C, kad se zagrije , stavi grafu u pecnicu TOCNO NA 10 minuta, izvadi je van, pricekaj da se ohladi, zasarafi sve nazad,  stavi u komp i uzivaj jedno 2 do 4 tjedna bez artefakata, pa ponovi postupak, ja sam svoju 8800gt pekao jedno godinu dana, to je bilo jedno 8-10 puta. Poslije pecenja radi ko nova, ali ocekuj artefakte :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice