Pc ne radi nakon scana i brisanja virusa

poruka: 38
|
čitano: 4.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

Za besplatni uzmi Avast,Panda,Avira ili 360 Internet Security /Total Security, u mojim testovima su prošli odlično :)

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

još jedno pitanje, posto ne trebam nista iz windows.old-a osim WoW-a, Hearthstona i jos par igrica htio bi izbrisat taj windows old jer zauzima dosta. 

Ako ga izbrisem hoce li mi nesto bit sa sadasnjim windowsom i kompom ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pc ne radi nakon scana i brisanja virusa
leinaDsiemanyM kaže...

još jedno pitanje, posto ne trebam nista iz windows.old-a osim WoW-a, Hearthstona i jos par igrica htio bi izbrisat taj windows old jer zauzima dosta. 

Ako ga izbrisem hoce li mi nesto bit sa sadasnjim windowsom i kompom ?

Ako imas mogucnost skini ponovo igre i installiraj bit ce lakse komunicirati sa Win. Pogotovo WoW zahtjeva da bude installirana zbog Battle Net aplikacije.

Windows.old nastaje jer disk nije formatiran prilikom instalacije novih Windowsa, tako da brisanjem .old foldera se nece nasteti racunalu.

11 godina
neaktivan

Novi windowsi i gotovo.

FPS / RPG
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Steve Jobs kaže...

Novi windowsi i gotovo.

Instalirao ih je jucer uz tesku muku oko svega. Ako mu je C jedina particija vise ce biti muke sa backupom fileova ili dijeljenjem particije nego izbrisati .old foldere.

11 godina
neaktivan

Nevidim u cemu je ovdje problem.

Nek pri instalciji novih windowsa napravi jos jednu particiju (ima u advanced opcijama - dakle netreba mu tp aplikacija) nakon toga nek na nju prebaci sto mu treba - ponovno pokrenuti instalaciju / formatirati c i zavrsit instalaciju novih windowsa i sve je cisto, naci na torrentu avast Pro sa 30 godina licence i zasticen i cist komp ima sa svim podatcima.

FPS / RPG
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 12:20 (Steve Jobs).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

izbrisat cu sve iz olda

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Steve Jobs kaže...

Nevidim u cemu je ovdje problem.

Nek pri instalciji novih windowsa napravi jos jednu particiju (ima u advanced opcijama - dakle netreba mu tp aplikacija) nakon toga nek na nju prebaci sto mu treba - ponovno pokrenuti instalaciju / formatirati c i zavrsit instalaciju novih windowsa i sve je cisto, naci na torrentu avast Pro sa 30 godina licence i zasticen i cist komp ima sa svim podatcima.

To se može i sa AOMEI Partition Assistant. (Bez ponovne instalacije ) Ionako šta će tražiti Avast Pro na TPB jer ima na tone besplatnih izbora kao Avira,Panda i Qihoo koji štite sistem odlično, od ta 3 bih izdvojio Qihoo jer je vrlo snažan po zaštiti i detekciji.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice