ima zilijun podtema koje se završavaju na prvoj stranici..nikako da uvalim moj problem. MojPC- nov je, od Aprila, zadnjih mjesec dana ako ga ugasim treba mi pola sata da ga upalim.Upalim, krene vent promijeni brzinu, dvaput matična nježno zapišti i gotovo-pogasi se.Tako desetak puta(kako kad) i onda prihvati kao da ništa nije bilo.Pomalo shvaćam da dok nije pod naponom(nema 220v, isključim ga iz struje i pustim 4-5min odspojenog) upali iz prve il druge, ali mi pogasi TV koji apsolutno nema dodira s kabelima od PC- druga utičnica, drugi osigurač, sve odvojeno).Računalo je očišćeno,BIOS baterija nova, BTW, Bios sam vratio na origigi, i smijeh je u tom što prije desetak dana (nakon istih problema) je odjednom radio kao da se nije ništa dogodilo, i sad, opet isto. Ne spominjite mi Gremline,imam ih već i previše doma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL
dvaput matična nježno zapišti
Manual u ruke i vidjeti koji je to error code. Jesi li probao staviti neko drugo napajanje pa s njime isprobati?
e baš su gremlini..prebacio sam produžni na donji kat (cc20m kabela, onaj zidarski) i no problem nakon 20-tak pali gasi, okreći (+ -), ovdje na instalacijama(220V) se nešto dogodilo šta smeta računalu. Kad bi to mogao netko objasnit bilo bi fino. Još nešto: TV mi nema više kockice na Domi,RTL2 , HTR3..u stvari sve je i počelo s novim digitalTV adapterom, kad malo promislim. Problem solved, hvala.