Nvidia gtx460

poruka: 9
|
čitano: 1.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
nVidia GTX 460 768 i blue screen

Dobar dan,

Na relativno novom kompjuteru od 4-5 mjeseci imam problem sa cestim "blue screen" resetiranjem. Neko vrijeme nisam imao ideje koji bi razlog bio, ali cini se da je najvjerojatnije kartica iz naslova. Nasao sam na internetu neke linkove sa iskustvima nekih ljudi, cuo savjet da ostanem na driverima iz 10mjeseca prosle godine itd. (rjesenje koje je u pocetku malo prorijedilo blue screen ukazanja ;) ). Update posta sa kompletnom konfiguracijom uskoro, samo me zanima ima li jos neko slicne probleme sa ovom karticom, (ploca je asusova sa amd x4 procesorom)

pozdrav,

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nvidia gtx460

Vjerojtno je problem u klanju drivera od zvučne i nVidia-nih drivera za zvuk na grafi. probaj deinstalirati drivere od nvidia-e, te ih ponovno instalirati ali tako da ne instaliraš njihove drivere za zvuk.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nvidia gtx460

hvala na brzom odgovoru, probat cu. (nije da ga trenutno koristim ali da li ce zvuk raditi kroz mini hdmi kabel bez tih drivera?)

17 godina
odjavljen
dravid kaže...

hvala na brzom odgovoru, probat cu. (nije da ga trenutno koristim ali da li ce zvuk raditi kroz mini hdmi kabel bez tih drivera?)

Možda Win7 ima drivere u sebi ali ne znam-nisam probao. Ja sam imao isto problema sa klanjem drivera i nakon micanja nVidia-nih drivera sve ide po loju. ;)

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Nvidia gtx460

Nemoj instalirati driver koji ti Windows nudi u updateu nego ga sam skini sa službene stranice od proizvođača grafičke. Deinstaliraj taj koji sad imaš, počisti registry, instaliraj novi (taj koji si skinuo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmm, valjda ce upalit, na Programs and featues, sam uninstalirao audio hd driver i restartirao poslije kako je deinstalacija trazila, onda je windows sam prepoznao i instalirao nvidia hd audio driver (iako ga vise nema kao programa za uninstalirat) dosad se nije crashirao barem.

koliko sam primjetio najcesce se dogadjalo kad sam imao npr dvije video stvari pokrenute zajedno, npr WoW i Film na VLC-u (sad kad si spomenuo, vjerojatno je bila audio komponenta problem, a ne video kako sam sumljao ). Hvala jos jednom, valjda je upalilo

14 godina
neaktivan

sad sam vidio ovaj zadnji post, od pocetka koristim drivere skinute sa nvidijinih stranica, trenutno: "270.61-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql.exe" on instalira i video i audio, nvidia control panel i jos toga. Probat cu veceras pokrenut vise audio video stvari paralelno da vidim hoce li se ponoviti.

14 godina
neaktivan

pokusao sinoc prvo sa windows driverima za hd audio, blue screen tri puta u pola sata, onda nakon reinstalacije, gfx i audio drivera od nvidie, drzao se stabilno par sati, da bi se opet uspio jedanput resetirati kad sam bio afk a igra (fallout3) bila u full screen modu. (mozda se screen saver htio pokrenut....)

14 godina
neaktivan

i dalje se blue screen pojavi cca, jednom u dva dana, sa driverima od nvidije, ah well....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice