Nema slike

poruka: 4
|
čitano: 1.235
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nema slike

konfiguracija je Biostar p43b-A7, cpu intel dualcore e6600, 3.07ghz 1066fsb 2mb, lga775, 2x2gb patriot sl2 ddr2 800, hdd 320gb wd3200aaks, napojna atx powerline 430w, sapphire ati hd 4670 ultimate 512m ddr3...fora je u tome sto upalim komp cujem beep jedan onako kratak relativno a slike nema, u pocetku je normalno radio 2-3 dana i onda je tek pocelo ovo sranje neznam do cega je... maloprije sam ga uspio pokrenut al mi je bsod izbacio i onda opet isto .. moze li neko rec o cemu se radi ?!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Nema slike

Provjeri napajanje. Izgleda jako sumnjivo i slabašno. Posudi neki brand-name od 400-500w i vidi kako se PC onda ponaša. Ako se i dalje ruši, trebalo bi nekako pročitati crash dump od tog BSoDa da se vidi tko je krivac za rušenje...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

Provjeri si i graficku

16 godina
neaktivan

A da Skeniraš malo Komp od Worms crva. Ja Rješavao Isti Problem u mog jednog Prijatelja antvir mu prikazao crva a njegov mlađi

brati koji ima možda  7 8 godina Klik na Ignore. Zapravo crv mu je uradio toliku štetu da nije se uopće mogao ulogirat na svoje računalo  nego kad klikne na prijavu računalo se odmah restarta.Pokušao sam mu Pomoći Onim Antvira Boot CD ali blilo je bezuspješno

jer se crv svuda rasuo i morao je reinstalatirati i formirati cijeli HDD.

DJ+

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice