Neće da se ugasi!

poruka: 12
|
čitano: 2.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Neće da se ugasi!
pitanje

Pozdrav.Moj problem je sljedeći:Ne mogu ni resetirati ni ugasiti računalo!Kad krenem na Start – Turn Off Computer i izaberem restart ili Shut Down ono stoji s natpisom Windows is shutting down... i tako mogu čekati dva dana.Izabrao ja Restart ili Shut Down isto je.Koristim najnovije drivere za sve uređaje u računalu, probao sam isključiti Use Welcome Screen opciju u Control Panelu – User Accounts, ali ni to ne pomaže.Kursor mogu micati, ali jednostavno stoji natpis Windows is shutting down...Koristim Windows XP sa Service Packom 2 i 3 te sam skinuo sve updatese s Windowsa Updatea.Napomena:Reinstalirao sam windowse 2 puta na čisto i nije se ništa promjenilo.Puno hvala čak ako mi i nemožete pomoć!

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 22:30 (Domagoj).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Neće da se ugasi!

Probaj dignuti računalo u safe modu i ponovo ga ugasiti. Možda win ne može ugasiti neki od servisa tj. procesa, pa i tu baci oko. I probaj uključiti podršku za hibernaciju, pa ga probaj poslati u istu.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Neće da se ugasi!

Kažeš da si reinstalirao windowse 2 puta, onda je hardverski kvar, tako da hibernate i to sve neće pomoći

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Kažeš da si reinstalirao windowse 2 puta, onda je hardverski kvar, tako da hibernate i to sve neće pomoći

Ne mora biti, meni se to isto događalo na kompu koji je radio godinu dana bez problema, pa tjedan dana isti simptom i nakon što sam doveo windowse u red ( čišćenje i ine procedure), sve ok..
17 godina
protjeran
Neće da se ugasi!
autorov komentar

Ne pomaže ništa.A ono što je čudno je to da pod vistom ultimate sp1 radi i gasi se resetira bez ikakvih problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isključi sve procese koji ti ne trebaju tj. stavi pod default i onda resetiraj pa pokreni.Ako to već nisi dosad napravio.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Ne pomaže ništa.A ono što je čudno je to da pod vistom ultimate sp1 radi i gasi se resetira bez ikakvih problema

Znači da su ti xp sj*****.
17 godina
protjeran
Neće da se ugasi!
autorov komentar

Mai isključio sam sve servise koji mi ne trebaju, original windowsi plaćeni 1076kn...Možda je to do SP3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ti ide u hibernaciju?

17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Mai isključio sam sve servise koji mi ne trebaju, original windowsi plaćeni 1076kn...Možda je to do SP3?

Nije do servis paka,meni se to događalo također sa SP2. Prelaskom na Vistu sa SP1 problem je riješen .
17 godina
protjeran
Neće da se ugasi!
autorov komentar

Ej ljudi sredio sam sve, instalirao sam MSI LiveUpdate3 i stavio si zadnji BIOS za MBO i sad se gasi i resetira bez ikakvih problema!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Evo i kod mene zadnja 4 dana nece turn off niti SB nego onaj plavi ekran savin your settings ,turning off i tako ostane ako hoces cjelu noc .Napravio chkdsk,ocistio registry ,stavo na auto shut programs , itd itd . no ništa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice