Ne radi nova konfa

poruka: 5
|
čitano: 2.048
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne radi nova konfa

Pozdrav,

složih danas konfu i kad sam prvi put upalio- ono nema slike

svi ventilatori rade... disk se cuje da radi... cooler od matične radi....

a slike nema

i još nešto kada hoću ugasit komp na gumb ne mogu... tj moram na napajanju prekidač stisnut

znaći palim na gumb a ugasit ne mogu

čini mi se da mi grafička baš ne sjeda dobro u pci-e utor (kao da je malo nakošena) i kad ju krenem zašerafit umjesto onog limića dosta teško ide, a kad teškom mukom zašerafim onda mi se pak usb utori na stražnjoj strani kučišta odmaknu sa svog mjesta.

konfa je sljedeća

phenom x2 555 be

4 gb hyper blue 1600 ram

1 tb spinpoint f3

asrock 870 extreme 3

gtx 460 768 mb

kučište nzxt m59

ako netko ima ikakvu ideju.... please help

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne radi nova konfa

kako to da ti grafa ne ide u matičnu, možda je nešto ogrebano, potrgano ili nešto  matočnoj smeta... a za sliku hmmm, ja sam imao slučajeve: 1. kada mi je matična izgorjela

2. neispravan vga/dvi/hdmi kabel

3. neispravna grafa

4. neispravan monitor

a kako je tebi nzn :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne radi nova konfa
zygla kaže...

Pozdrav,

a slike nema

i još nešto kada hoću ugasit komp na gumb ne mogu... tj moram na napajanju prekidač stisnut

čini mi se da mi grafička baš ne sjeda dobro u pci-e utor (kao da je malo nakošena) i kad ju krenem zašerafit umjesto onog limića dosta teško ide, a kad teškom mukom zašerafim onda mi se pak usb utori na stražnjoj strani kučišta odmaknu sa svog mjesta.

konfa je sljedeća

phenom x2 555 be

4 gb hyper blue 1600 ram

1 tb spinpoint f3

asrock 870 extreme 3

gtx 460 768 mb

kučište nzxt m59

naravno da nemaš slike kad i sam kažeš da nije legla u slot,ravnomjerno ju stavljaj tj sa obje strane istovremeno guraj i mora kliknuti kao kad stavljaš ramove.

get doooooown !!!!
15 godina
neaktivan

ako nemozes paliti na gumb.. onda si krivo spojio na amticnu.. jer od guba ti idu kablovi neki.. i to se spaja na maticnu,... imas napisano na amticni i konektorima neke stvari ap probaj provjeriti to.

15 godina
neaktivan
zygla kaže...

Pozdrav,

a slike nema

konfa je sljedeća

phenom x2 555 be

4 gb hyper blue 1600 ram

1 tb spinpoint f3

asrock 870 extreme 3

gtx 460 768 mb

kučište nzxt m59

Prvo probaj grafičku opet izvadit i što bolje izravnat sve dok ti ne sjedne.

Ako sjedne u slot a dalje ne radi onda si kupi drugi kabel prek kojeg je grafa ukopčana u monitor, možda on ne radi.

A za dalje nisam toliko siguran ili može bit da ne radi matična kak spada, da su pci slotovi neravni ili nešo slično. E da kakvo imaš napajanje može bit da nema grafa dovoljno snage...

Isprobaj kod nekog frenda grafu i ak kod njega radi onda odi matičnu odvedi tam gdje si ju kupio ak imaš garanciju. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 2:21 (timmyzg).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice