Ne mogu wev cam. instalirati

poruka: 7
|
čitano: 6.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne mogu web cam. instalirati

Jel se iko susretao s ovim problem,naime posjedujem kameru gigatech w-019 i dobio sam driver za kameru al kad instaliram i dalje je ne mogu pokrenuti pojavi se error vezano za hardwer.Na netu sam potrazio drivere i nasao sam al opet isti problem.Stvarno nemam predstave sta jos uradit i preko control panel-a sam probavao i preko softwer update al nista ne moze.Pa jel se iko od vas susreo s ovakvim problemom i ako jeste kako ga je rijesio?

thx svima

Bboy
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:14 (Bboying).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji operativni sustav koristis? moguce da su ti driveri za winXP a koristis vistu ili viceversa.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne mogu web cam. instalirati

može biti da je problem u driverima kao što je kolega gore rekao. reci nam što kaže taj error, ili postaj ovdje print screen tog errora.

16 godina
neaktivan

Prijatelj je probao na xp mislim da je sp2,a ja pokusavam na win 7 i eto kao nasao sam i driver za win 7 al opet ne radi a evo screen problema

belajXD belajXD
Bboy
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:58 (Bboying).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne mogu wev cam. instalirati

koliko vidim sustav uopće ne prepoznaje kameru. kaže da je nema odnono da ne postoji. nisam shvatio, da li si ju pokušao inst na neki drugi pc ili drugi os?

16 godina
neaktivan

E prvo da ti se zahvalim sto mi pomazes:D a to znam i uopste ne registrira instaliran driver kao inst. a pokusali smo na drugom pc (xp os) i sad na mm (win 7 ) stvarno nemam predstave sta treba uradit

Bboy
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 18:42 (Bboying).
16 godina
neaktivan

tu smo da pomognemo ako možemo  Smijeh

ako ta kamera ne radi na dva različita sustava znači da je neispravna, prosto jednostavno. ako neće jedan driver, probaš drugi, ako neće jedan os, probaš na drugi-jednostavno ideš metodom eliminacije. ako je tako kao što kažeš, problem je u hardwareu i ako imaš račun i garanciju, preporučam ti da iskoristiš pravo na reklamaciju i prijaviš kvar..trenutačno ne vidim drugo rješenje, osim da ju probamo spojiti na moj pc, pa da budemo sigurni 3/3 da ne radiNamigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice