Nakon boot screena - RESET

poruka: 11
|
čitano: 1.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pokrenem racunalo, prode boot test, dode screen maticne ploce sa sadrzajem o biosu, boot meniu i ostalom i RESET

Nemam vise nikakve ideje, probao sam nekoliko diskova, ali disk nije...

Dali je moguce da je kabel od napajanja koji spajam na OS disk, sata disk ili nesto trece?

potrebne su mi ideje

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nakon boot screena - RESET
Hacker-ri kaže...

Pokrenem racunalo, prode boot test, dode screen maticne ploce sa sadrzajem o biosu, boot meniu i ostalom i RESET

Dali je moguce da je kabel od napajanja koji spajam na OS disk, sata disk ili nesto trece?

potrebne su mi ideje

sumnjam na RAM-e....koju konfu imas, i koje napajanje ?

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Hacker-ri kaže...

potrebne su mi ideje

pise pod moj PC....

16 godina
Hacker-ri kaže...
Tionio kaže...
Hacker-ri kaže...

potrebne su mi ideje

pise pod moj PC....

cekaj malo, on se sam resetira, ili ti mozda da poruku.... nesto tipa ERROR BOOT DEVICE...ili MISSING BOOT DEVICE...ili slicno??

17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

cekaj malo, on se sam resetira, ili ti mozda da poruku.... nesto tipa ERROR BOOT DEVICE...ili MISSING BOOT DEVICE...ili slicno??

Nema nikakve poruke... ja komp upalim, i on radi dok ga ne ugasim, ne resetira se on u radu, nego nakon boot screena... nema poruke nema niceg, samo crni ekran i reset

16 godina
Hacker-ri kaže...
Tionio kaže...

Nema nikakve poruke... ja komp upalim, i on radi dok ga ne ugasim, ne resetira se on u radu, nego nakon boot screena... nema poruke nema niceg, samo crni ekran i reset

nakon boot screna??? znaci on se uspije boot-at??

EDIT: probaj promijeniti RAM-e....i probaj staviti nekakav bootabilni CD i probaj boot-at s CD-a...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 19:19 (Tionio).
17 godina
neaktivan

Ja isto sumnjam na Ram-e, probaj se igrati malo s njima :), vadi jednog po jednog, mijenjaj slotove, a ako imas samo jednu pločicu probaj je zamijenit drugom.

Ako niti to ne pomaže barem znaš da nije do rama te onda mozemo dalje raspravljati :).

1 0 hvala 0
17 godina

Sječam se da je tvoj problem počeo ovako u ovoj temi, tako da ispada u ram-u je problem.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 22:51 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda ako si micao cooler sa proca ili sam proc nije legao na mjesto.Zna nakon kratkog vremena da se restarta jer se pregrije.Ja se uvjerio neki dan...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Sječam se da je tvoj problem počeo ovako u ovoj temi, tako da ispada u ram-u je problem.

to je jedan drugi komp na sasvim drugom mjestu...

Danas sam uspostavio vezu...

posto sam danas stavljao tv karticu cinergy 2400 DT... po pretpostavki ide u slot gdje ide graficka kartica- jedino tamo i stane...

Od tad mi je taj problem, ali kad je izvadim problem ostaje...

onda sam prckao po kabelima od diskova, jedan nije legao na mjesto, ali kad stavim drugi takodjer problem ostaje

nakon toga sam povadio sve USBe a sa njima i USB komunikaciju sa daljinskim od tv kartice, i proradilo je... sad dali je do tog USBa to neznam, jer se bojim resetirat ili ugasit komp...

vidjet cemo sutra

17 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
dery kaže...

to je jedan drugi komp na sasvim drugom mjestu...

Danas sam uspostavio vezu...

posto sam danas stavljao tv karticu cinergy 2400 DT... po pretpostavki ide u slot gdje ide graficka kartica- jedino tamo i stane...

Od tad mi je taj problem, ali kad je izvadim problem ostaje...

onda sam prckao po kabelima od diskova, jedan nije legao na mjesto, ali kad stavim drugi takodjer problem ostaje

nakon toga sam povadio sve USBe a sa njima i USB komunikaciju sa daljinskim od tv kartice, i proradilo je... sad dali je do tog USBa to neznam, jer se bojim resetirat ili ugasit komp...

vidjet cemo sutra

definitivno nikakva tv kartica neide u utor od grafike pročačkaj malo rame jer oni su načešči sudionici  restarta a i postoji mogučnost da si s tom karticom oštetija windovse

I Jadantisi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice