Nadogradnja play station 3 12 GB hard diska zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 10.740
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nadogradnja play station 3 12 GB hard diska

Imam play station 3 super slim 12 GB, pa me zanima maximalni kapacitet hard diska koji moze podrzati i karakteristike naravno. Nasao sam jedan hard disk na ebay pa me zanima da li je on odgovarajuci

http://www.ebay.co.uk/itm/640GB-SATA-2-5-INCH-HARD-DRIVE-NOT-500GB-320G-LAPTOP-APPLE-MAC-PS3-SEALED-DRIVE-/261113366178?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item3ccb91c6a2

, naravno uz njega bih morao jos uzeti i mounting brackets.

1 0 hvala 0
17 godina

Unutra ide obični hard disc od 2.5" 5400rpm  sa sata sučeljem. A sada za kapacitet nisam siguran

Instaliranje disca Link

Vidim da su ljudi i ugrađivali čak i od 1tb tako da nebi trebalo biti problema

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja play station 3 12 GB hard diska

Hvala na odgovoru.

Da, to znam..ali sto se dimenzija diska tice, on bi trebao biti debljine 9.4 mm ili oko 0.37 inchi, ako se ne varam, a konkretno ovaj sa ebay-a je 0.4 incha, sto je malo vise...

A ovaj na ebayu mi odgovara sto se cijene tice, pa sam malo u nedoumici, iako ovaj prodavac kaze da hard disk odgovara za ps3 bez problema, ali nisam ni ocekivao da ce reci nesto drugo :)

16 godina
neaktivan

koliko sam uspio pročitati po nekim forumima, čini se da ps3 ima neko ograničenje na max 1TB HDD za interni disk.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
12 godina
neaktivan
Zura kaže...

koliko sam uspio pročitati po nekim forumima, čini se da ps3 ima neko ograničenje na max 1TB HDD za interni disk.

Ja sam i mislio uzeti manji disk od toga..tako da se nadam da mi nece praviti probleme...

14 godina

Ide unutra bilo koji 2.5'' hdd. debljina je više manje standard i u bracket ide bez problema. Bitno je samo da ne prelazi 1tb i da se formatira na, konzoli poznat format

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti odgovara uzimaj, ako i neće stati ima mounting kit za kupiti. Mislim da če ti odgovarati debljina, oni veći su 12mm.

ne treba se ništa posebno formatirati, samo ga ubaciš unutra i konzola ga sama prepozna i pita za formatiranje

Evo i specifikacije tog diska koje kažu da je 9.5mm

http://www.hgst.com/hard-drives/mobile-drives/9.5mm-mobile-hard-drives/travelstar-5k750

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 12:51 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaci ovaj sa ebaya je odgovaraju, moze se naruciti :)

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice