Lijep pozdrav, resetirao sam router i više mi neradi wireless internet na laptopu(MSI).. ( radi na iphoneu, ipadu ... itd ) i na kompu radi sa zicom .. znaci sve osim laptopa.. da li netko zna rješenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristiš li 7-cu?
Koristim!
Pokreni Internet Explorer i kada ti otvori prozor sa porukom da ima problem sa konekcijom iz istog IE prozora pokreni postupak da automatski riješi problem. Ako ga ne uspije riješiti bar će ti javiti gdje je tačno i u čemu je kvar.
Pogledaj u Device Manager da ti slučajno WLAN kartica nije prebacila na Disable? U dnu prozora koji si slikao piše da klikneš radi detaljnih informacija pa klikni i uslikaj.
Gdje da kliknem, dolje dje mi je ovaj mali monitor ili, sori al nekontam.. I uzasno me poceo zivcirat :D
Znači ponovo pokreni proces i kad ti javi grešku klik na "View detailed information". (vidi sliku koju si postavio)
eto.. to je to.. neznam šta mu je :S
Stvarno zbunjujuće......pokušaj System restore. Ako ne bude išlo pozovi nekog prijatelja koji se malo bolje razumije u takve stvari pa da ti to sredi. Ovako na daljinu-teško. Jesi li provjerio u Device Manager da li je WLAN Disable ili Enable?
provjerio sam. ukljucena je.. a pozvat cu nekog, valjda ce se misterij rjesiti.. da li je svejedno koje drivere imam za njega ili .. jer wind 7 mi neskine na njega automatski kod instalacije niti za zvuk niti za net.. tako da sam skidao, zvuk radi, net radi samo kada je kabelom spojen.. ako mozes pronadi neke drivere za njega po posalji link da ih probam instal.
Instaliran je uredno čim je prikazan u Device manager-u a vidim u donjem desnom uglu monitora postoji i WLAN ikona.
Neznam stvarno šta mu je, i hvala puno!!