MS zvucnici-problem

poruka: 10
|
čitano: 1.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
MS zvucnici-problem

Imam problem sa MS zvucnicima.Neznam kako se zove tocno taj tip zvucnika ali ima bas i 2 zvucnika.Uglavnom,na njemu se nalazi sklopka 0/1 za napajanje.I sad kad je zvucnik upaljen sve ok.Kad ga ocu ugasit ja stisnem tu sklopku na 0 i svi uredaji (TV,laptop,stolno racunalo),koji su spojeni u isti produzni kabel polude(imam samo jednu uticnicu u sobi tako da su na jednoj uticnici spojena 4 produzna kabla).Npr.na TV-u se na 5 sekundi pojave smetnje(antenski kabel je dovoljno u daljen od kablova),lampice za NumLock,CapsLock,ScrollLock se na stolnom racunalu upale i ugase......Sad dali su zvucnici neispravni ili je u pitanju neko elektromagnetsko zracenje i da li postoji mogucnost od ostecenja uredaja.Svi produzni kablovi imaju prenaponsku zastitu.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: MS zvucnici-problem
HrcaA3000 kaže...

Problem je u zvučnicima sigurno, možeš negdje naći druge i isprobati, a za 50 kn lako kupiš i nove, nisu to neki veliki novci.

Preporučio bih ti da si riješiš problem instalacija jer nikako nije dobro spajati toliko produžnih kabela na jednu utičnicu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
10 godina
neaktivan
MS zvucnici-problem

A da li moze nastat neko ostecenje uredaja...msm kao sto sam vec naveo svi produzni imaju prenaponsku zastitu.

0 0 hvala 0
13 godina
Može. Riješi se tih MS zvučnika i kupi nešto kvalitetnije. (logitech)

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Jel moze neko objasnit zasto se to dogada

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neznam i ja se isto pitam.Msm to mi se isto dogada sa fiksnim telefonom spojen je u jednoj drugoj sobi na produzni sa drugim televizorom.I sad kad gledam u toj sobi TV odjednom se pojave smetnje i onda moram iskljuciti telefon iz produznog.

14 godina
neaktivan
MS zvucnici-problem

Vjerovatno da ti zvučnici imaju spoj negdje na tom prekidaču, uglavnom dobra bi ideja bila riješiti ih se ili bar ne dirati prekidač pogotovo ako toliko uređaja dijeli utikač sa njima.

"Bolje spriječiti, nego liječiti" kaže narod naš...

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MS zvucnici-problem

Probaj direktno i utičnicu jednostavno je rastereti ili probaj na drugoj utičnici, možeš pokušati ništa ne gubiš, provjeri i uzemljenje

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 2:02 (jigsaw5063).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Neznam jel ovo vazno...ali sad sam skuzio da iza na poledini pise 240 V 50Hz

13 godina
neaktivan
Nema to veze to je normalno
1
Nova poruka