- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I da napomenem, proc je oc sa 2.8 na 3.2GHz
MOzete li mi onda samo reci kako mogu da provjerim da li su u upotrebi obe jezgre?
Sta ti pokazuje u task manageru?
i tu prikazuje samo jednu jezgru...
moze tako pokazuje zato sto mi je ovaj covijek, od kojeg sam kupio proc, overclock-ao proc?
moze tako pokazuje zato sto mi je ovaj covijek, od kojeg sam kupio proc, overclock-ao proc?
Nisam siguran.. pricekaj dok se jos neko javi da cujemo misljenje.
Nisam siguran.. pricekaj dok se jos neko javi da cujemo misljenje.
koja maticna je upitanju kad stisne moj pc pise ucitavam... mozda se mora bios flashat da procesori radi normalno...
jedna verzija tog procesora podrzana je biosa P1.10 koji ti imas? mozes sa speccy pogledat mislim da ima i u everestu...
BIOS verzija - P1.20
BIOS verzija - P1.20
Neznam onda...valjda ce se javiti netko jos
Pozdrav svima!!
Naime, kupio sam proc AMD Athlon II 240 2.8GHz, a comp mi pokazuje samo rad jedne jezgre, ne znam u cemu je problem?
U everestu pokazije samo temperaturu procesora, ali ne i jezgra.. takodje i na gadgetu pokazuje samo "Core1"
Ne znam što bih ti rekao na ovo...
Viđao sam situacije gdje Windows nakon mijenjanja procesora ne bi prepoznavao drugu jezgru pa me sad zanima je li aktualni Windows bio instaliran prije kupnje procesora ili je sve uredno instalirano nakon kupnje i ugradnje procesora?!
Ako je ono što mislim, reinstalacija Windowsa bi mogla pomoći, ali prije toga, svakako probaj s nekom live distribucijom Linuxa provjeriti funkcioniraju li obje jezgre.
Koliko ja vidim u everestu ti prikazuje dvije jezgre.Vidi u task manager pod view u cpu history da li je postavljeno na one graph per cpu
Vidi sa cpu-z pa stavi sliku
Meni se nekako čini da je overclock meštar zbrljao nešto. Ajde ti lijepo stavi sve postavke u Biosu na default pa onda probaj.
ne znam onda do cega je problem...
Do windowsa, ako si ostavio iste a prije bio jednojezgreni cpu, zna se pocesto desit
i prije je bio dvojezgreni procesor.......
-