Mobitel Soniy Eriscon V640I problem

poruka: 3
|
čitano: 1.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobitel Sony Eriscon V640I problem

Book Ekipa!!

Eto danas i meni treba pomoć imam mobitel sony eriscon V640I koji mi nije od velike važnosti ali eto imam ja bolji mobitel za sebe

ovaj mi služi samo za neke stvari,ali ako ko ima zaboga lijeka na moj odgovor nek samo piše.Ovak počima problem već mi se ta starudija neko vrijeme zamrzava u svemu i svačem ponaročito kad pozivam smrzne se sad još uz te nevolje k.vragu počeo se blefirati

i sam fotoaparat kamera tog mobitela ovako to počne kad kliknem na fotoaparat bilo iz izbornika ili samom tipkom za uključivanje fotoaparata slika se zblesira te pojave se neke čudne crte boje na mobitelu  kao kad sam baš u ono doba imao Comodore C64 pa dobijete tijekom učitavanja one crte u boji ali za čudo božje to traje 10sec te se sam fotoaparat mukama i mješanjem boji vrati u noramalnu poziciju za slikanje i bude sve OK slika je onda za čistu  peticu  čim izađem pa ponovno uniđem u aplikaciju isti me prate problemi. Ne bih Rekao da je do samog fotoaparata kad nikad mi nije ispadao taj mobitel jedino mi je stalno u đepu. jedino mogu reći  za šalu da ga možda nije pretrpala moja prašina iz đepa pa možda ima alergiskih problema hmmm??

Izvinjavam se na smetnji ako možda nekom uzmem malo vremena na ovu temu pomoć bi mi dobro došla!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mobitel Sony Eriscon V640I problem

Jel se Netko sjetio šta da uradim sa fotaparatom i kamerom na ovoj starudji jel me već to sada izluđuje i ide mi na živce?

16 godina
neaktivan
Mobitel Soniy Eriscon V640I problem

stavi novi software sa seusom,, odi na sonyeve stranice i tamo ga imaš za downloadati, sve po uputama imaš

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice