Microsoft Visual c++ Runtime

poruka: 10
|
čitano: 2.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Imam problem kada apdejtujem graficku ili hocu da udjem u autodatu ili 3D Instructor, onda mi se pojavi ova greska. Instalirao sam Net Framewok i opet isto
, na drugom racunaru se ne pojavljuju ove greske, na ovome sam dizao sistem i opet se isto pojavljuje. Da li bi mi neko znao odg bio bi mu puno zahvalan ?
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Microsoft Visual c++ Runtime

Pa instaliraj Visual c++ runtime (redistributable), .net fw se uopće ne spominje.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
cini mi se da jesam i to, ali evo opet cu da probam
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa instaliraj Visual c++ runtime (redistributable), .net fw se uopće ne spominje.

Ma dzaba opet se isto pojavljuje {#}

17 godina
odjavljen

Reinstaliraj aplikaciju jer je očito do nje. Provjeri jel ti medij izgreban ili nešto, jel koji slučajem .rar ili što već corrupted. Ili neki od .exea

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Reinstaliraj aplikaciju jer je očito do nje. Provjeri jel ti medij izgreban ili nešto, jel koji slučajem .rar ili što već corrupted. Ili neki od .exea

Nije ni to 100%, ne mogu 3 programa zezati , jedan sam skinuo, drugi je sa cd-a a 3. sam isto skinuo. Nesto je drugo, nesto nedojstaje ali sta ?

16 godina
neaktivan

Sličan sam problem imao pri pokretanju Igrica Mislim da bih trebao Nvidia Pshyic driver imaš ih na internetu upiši to u gogle i skini preko Nvidia.com.Ne maš šta izgubit jer to je zakrpa koja rješava razne pruste u windowsima u uključujući i ovo ak sam toočno rekao.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Sličan sam problem imao pri pokretanju Igrica Mislim da bih trebao Nvidia Pshyic driver imaš ih na internetu upiši to u gogle i skini preko Nvidia.com.Ne maš šta izgubit jer to je zakrpa koja rješava razne pruste u windowsima u uključujući i ovo ak sam toočno rekao.

Skinuo sam je i krenuo na instalaciju, kad mi se pojavi kao da vec imam noviju verziju, znaci nije ni to :(

16 godina
neaktivan

Onda najbolje napravi čistu instalacju Windowsa,možda se nešto pokvarilo u Sustavu jbg drugčije ti ne mogu pomoći. Pooz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I to sam radio i opet nista, hvala ti sto si pokusao da mi pomognes :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice