Maticna ne daje sliku

poruka: 11
|
čitano: 7.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

Pozdrav!

Jucer sam isao upalit racunalo od brata. Upalim racunalo i monitor a monitor stavi zuto svjetlo i nece raditi.

Probao sam sve ocistiti i opet sastaviti al opet nece se upaliti.  Probao sam iskopcati monitor sa graficke kartice i onda proradi al pise no signal.

Probao sam stavit monitor na svoje racunalo i radi. Zakljucio sam da je graficka krepala, isao sam ju ocistiti ali opet nista. Stavio sam drugu grafu ( agp su obje ) no medutim ni onda ne radi komp. Iz toga svega sam zakljucio da je valjda maticna krepala. Zanimaju me vasa misljenja. Maticna:http://www.ixbt.com/mainboard/images/roundup-kt333-apr2k2/kt3-ultra-board.jpg

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

onda kupi novu maticnu nije bas isplativo ali evo ASROCK ili na njuskalu neku nadi, ako si iz Rijeke mozemo isprobati moju ABIT NF7 jer neznam dali je ispravna

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 10:15 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna ne daje sliku

Daje li komp ikakve znakove života?

Ako se čak ni ventilatori ne vrte možda je napajanje otišlo.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

vrte se, komp radi, al se ne ucita, windowsi se ne dizu... pojacal sam zvucnike do kraja al se nista nije culo.. i od grafe vent radi

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna ne daje sliku

Onda je vjerojatno matična u pitanju.

Preostaje ti jedino dio po dio stavit u svoj komp i provjeriti dali rade, onda si siguran da je matična.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

ovako, promjenio napajanje i sad radi, ali nece windowse bootat, tako je i na kompu s kojeg je skinuto, znaci da bih trebao nabavit napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Maticna ne daje sliku
killer4987 kaže...

ovako, promjenio napajanje i sad radi, ali nece windowse bootat, tako je i na kompu s kojeg je skinuto, znaci da bih trebao nabavit napajanje

Pojasni.

Koliko se može skužit isto ti je ko i prije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 23:15 (godo).
17 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

krivo sam se 1. puta izjasnio, monitor se opce nije palio, crni ekran, sad se upali ali nezeli se dic winsi, dode do onog, start windows normally, stisnem enter i zablokira, nece nikam vise, isti problem na jos jednom kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maticna ne daje sliku

pa moguce da je napajanje slabo LOL ali probaj svakako windowse instalirati to  uvijek pomaze haha

z v o n e x p
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maticna ne daje sliku

Pozdrav... Jesi rješio problem, do čega je bilo ? Kod mene je ista stvar.. Je li moguće da je do napajanja ili mi je matična riknula ? Probao sam dvije grafičke, isto na obe,, na ekranu ni slova nema.. čak se ni bios ne pojavi ..

Svi vent rade, CPu radi, vent na grafičkoj se vrti, DVD ROM se vrti, lampica na matičnoj radi,, jučer je sve normalno radilo,, nisam stavljao nove komponente... pa ne znam može li biti d onapajanja.... HELP

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 14:20 (kraic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Maticna ne daje sliku
killer4987 kaže...

krivo sam se 1. puta izjasnio, monitor se opce nije palio, crni ekran, sad se upali ali nezeli se dic winsi, dode do onog, start windows normally, stisnem enter i zablokira, nece nikam vise, isti problem na jos jednom kompu

A jesi li probo dić Wins u SAFE MODU?

Ak ni tad ne ide, vjerojatno napajanje rikava.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice