LG Flatron W2361V-PF 23"

poruka: 11
|
čitano: 4.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG Flatron W2361V-PF 23" - mrtav?

Krećem se po windowsima, gasim neku aplikaciju i odjednom trš pojave se ove crte i to e to ne mrdaju.
Pretpostavljam da je monitor totalno riknuo no tražim potvrdu jer ga onda moram slat u adm u Zagreb pa sam više od mjesec dana bez njega, znam jer sam ga već slao jer je bio nesipravan pri kupnji, sad bih dao jedan primjeren komentar na ovu firmu iz Zagreba, no suzdržat ću se.

Ajde molim vas neka netko kaže da se ovo može riješit. {#}

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG Flatron W2361V-PF 23" - mrtav?

jesi li probao na nekom drugom ekranu palit komp?jednostavno posudi od frenda ili nekog na 10 min pa vidi,ako ti sve radi s tim drugim monitorom onda idi nosi svoj na garanciju.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 23:17 (lollik91).
15 godina
Mozda je i grafa jedino ako je tako i kad ga upalis a video kabel je iskljucen... MoZe i do kabela biti
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
LG Flatron W2361V-PF 23"

Ma ok, budem to sutra probao, sad iskreno nemam živaca. No ovo je do ekrana 100% jer kad sam ga kupio bio je s greškom mi prodan, tako da ne sumnjam da je ponovno riječ o njemu.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
15 godina
LG Flatron W2361V-PF 23"
Provjerio i do monitora je. Prijedlozi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG Flatron W2361V-PF 23"
SwaggerBeast kaže...
Prijedlozi?

Koristi garanciju ako je imas.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
mario1990 kaže...
SwaggerBeast kaže...
Prijedlozi?

Koristi garanciju ako je imas.

Spašen sam!!! Hvala!!! Ne znam što bih bez tebe!!

{#}

15 godina
neaktivan

A šta drugo da ti čovjek kaže???

Imaš valjanu garanciju?

Vozi na servis.

Nemaš garanciju?

Raspitaj se kod servisera koliko bi došao popravak pa odluči dali ćeš popravljat monitor ili kupit novi.

U svakom slučaju sretno ti bilo! {#}

I want to know God's thoughts, the rest are just details... Albert Einstein
16 godina
SwaggerBeast kaže.

Spašen sam!!! Hvala!!! Ne znam što bih bez tebe!!

{#}

a kaj bi ti...ako neces nosit na servis onda uzmi cekic i rokaj po monitoru...

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
LG Flatron W2361V-PF 23"

Imam lg flatron wide i sad odjednom oslo u zeleno sve, promjenio sam wga kabel i isto, odem na postavke i tamo pod rgb preset namjestim na 9300K i slika je ok,prije je bilo na sredini, oce li sta se desiti monitoru, napominjem da mi je prije tak radio normalno,, sta se desilo ima tko odgovor? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Krećem se po windowsima, gasim neku aplikaciju i odjednom trš pojave se ove crte i to e to ne mrdaju.
Pretpostavljam da je monitor totalno riknuo no tražim potvrdu jer ga onda moram slat u adm u Zagreb pa sam više od mjesec dana bez njega, znam jer sam ga već slao jer je bio nesipravan pri kupnji, sad bih dao jedan primjeren komentar na ovu firmu iz Zagreba, no suzdržat ću se.

Ajde molim vas neka netko kaže da se ovo može riješit. {#}

Meni je bila slicna situacija na jednom drugom Flatron modelu, napravio sam factory reset i sredilo se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice