Laptop ne zeli uc u windowse

poruka: 12
|
čitano: 2.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Moj prijatelj ima problem s laptopom.kaze da mu se prije par dana nakon normalnog rada jednostavno restartao te mu izbacuje onu poruku za odabir,da li oce uc u windowse u safe modu ili normal,medjutim,kad on stisne na bilokoju mogucnost,nezeli uc u windowse...sad nije specificirao sta se dogadja kasnije,dali opet slijedi restart(moja pretpostavka) ili jednostavno stoji na tom dijelu di je ta poruka...windows je xp.

a i tip laptopa neznam,sve detalje cu znat sutra.

-njega zanima da li je to moguce rijesiti reinstalacijom windowsa?i da li bi kakav hardverski kvar mogao napravit tak nes?

zao mi je sto nemogu biti konkretniji oko problema.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop ne zeli uc u windowse
lollik91 kaže...

Moj prijatelj ima problem s laptopom.kaze da mu se prije par dana nakon normalnog rada jednostavno restartao te mu izbacuje onu poruku za odabir,da li oce uc u windowse u safe modu ili normal,medjutim,kad on stisne na bilokoju mogucnost,nezeli uc u windowse...sad nije specificirao sta se dogadja kasnije,dali opet slijedi restart(moja pretpostavka) ili jednostavno stoji na tom dijelu di je ta poruka...windows je xp.

-njega zanima da li je to moguce rijesiti reinstalacijom windowsa?i da li bi kakav hardverski kvar mogao napravit tak nes?

Ako misli da je hardverski kvar nek proba sa npr. ubuntu live cd-om, bootati.

ako radi onda je problem u windowsima, nek pokusa repair ili cistu instalaciju.

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

moguće je

da

pokušaj biti

16 godina

to je hp compacq 610

stavio sam instaliravat nove windowse 7,za sad sve ide u redu sto se toga tice

16 godina
neaktivan

Ja sam sad neki dan popravio frendu laptop sa istim problemom. Vjerojatno mu se javlja VOLUME_LABEL_UNMOUNTABLE. Ako ima XP ubaci cd od xp-a i preko recovery console popravi. Ja sam imao slucaj da mi nece bootat ni recovery console od xp pa sam napravio tako da sam uzeo instalacijski cd od windows 7 i usao u command promport preko cd i formatiro particiju na kojoj se nalazi windows. Srecom je imao viruse i na drugoj particiji pa sam mu morao obje particije izbrrisat.I nakon toga sam sedmicu instalirao. I mozda ti windows 7 nece raditi ako nisi izbrisao xp. Ako trebas jos pomoc reci.

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN

0 0 hvala 1
16 godina
TinJurk0 kaže...

Ja sam sad neki dan popravio frendu laptop sa istim problemom. Vjerojatno mu se javlja VOLUME_LABEL_UNMOUNTABLE. Ako ima XP ubaci cd od xp-a i preko recovery console popravi. Ja sam imao slucaj da mi nece bootat ni recovery console od xp pa sam napravio tako da sam uzeo instalacijski cd od windows 7 i usao u command promport preko cd i formatiro particiju na kojoj se nalazi windows. Srecom je imao viruse i na drugoj particiji pa sam mu morao obje particije izbrrisat.I nakon toga sam sedmicu instalirao. I mozda ti windows 7 nece raditi ako nisi izbrisao xp. Ako trebas jos pomoc reci.

sredio sam problem tako da sam jednostavno prebacio u biosu da loada prvo sa dvd citaca,ubacio dvd od w7 i onda jednostavno formatirao cijeli hard te na cisto instalirao i vratio u bios da loada s harda.

i nema vise problema.

16 godina
neaktivan

pa da :DD

0 0 hvala 0
16 godina
TinJurk0 kaže...

lol...nisam bas citao kak spada da si napisao isto sto i ja xD

ugl sve je rijeseno...sutra odfuram frendu nazad i dobim stotku za "kavu"{#}

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
TinJurk0 kaže...

lol...nisam bas citao kak spada da si napisao isto sto i ja xD

ugl sve je rijeseno...sutra odfuram frendu nazad i dobim stotku za "kavu"{#}

ja debil pa frendu nisam nista uzeo, a zafrkavao sam se stim citav dan ://

15 godina
neaktivan
TinJurk0 kaže...
lollik91 kaže...
TinJurk0 kaže...

Ipak ti je frend ne mozes mu naplatit.. {#}

16 godina
TinJurk0 kaže...

to ti je taktika...kad im das prst oni ti uzmu cijelu ruku kasnije...a kad im das prst za 100 kn onda si razmisle prije nego kaj uzmu ruku :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 16:18 (lollik91).
16 godina
neaktivan

sad znam taktiku za sljedeci put, vjerojatno ce se sljedeci tjedan opet zalit da mu nes ne radi dobro :)) pa cu mu "kupiti" hard disc novi i tako dalje :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice