Ladica za SSD - Cooler Master MB511

poruka: 5
|
čitano: 1.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
offline
Ladica za SSD - Cooler Master MB511

Pozdrav,

 

imam navedeno kućište i već postojeću ladicu u koju sam stavio SSD. Kraj nje postoji još jedno mjesto za navedenu ladicu. Međutim, ne mogu nigdje na netu naći kako se ladica za baš ovo kućište zove i gdje je mogu kupiti/naručiti? Svugdje vidim one standardne ladice.

 

 

Hvala svima!

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Ladica za SSD - Cooler Master MB511

-zato jer vjerojatno tražiš pogrešno, to nije ladica, niti za ssd (mada može, tj za 2,5" disk.. jer su svi ssd-sata-diskovi tog formata kao za hdd-laptop-2.5" ali sad imaš i m2-nvme..).

- + zato jer trgovac/distributer to naručuje kao komplet od proizvođača (i tražiš u trgovini gdje si kupio) tj ako oni nisu naručili tad je zanemariva mala šansa pronaći negdje jer nitko drugi to ne koristi za drugo kućište, specifično-nestandardno za seriju-model kućišta tj nije roba koju možeš prodati na tisuće komada i tad nikome online nije zanimljiva (prodati tebi jedan komad.. što s ostatkom narudžbe na veliko tj od proizvođača se ne kupuje po komad..).

-zato se takve specifične stvari-dodatke kupuje odmah uz kućište ili znaš da nema.. pa iskemijaš nešto.

-moguće da je dio paketa koji ide uz kućište.. (kao najlogičnije) i da je to možda netko prisvojio.. ili pretraži kutiju, možda pronađeš, možda si bacio itd..

 

tj to je samo neki komad lima koji zašarafiš na 2,5" disk .. a ako misliš na 3,5" za hdd .. tad trebaš adapter 2,3-3,5 i imaš u svakoj pristojno opremljenoj trgovini (lim ili plastika i raspon cijena 10-50kn..).

 

ili ako misliš na pravu ladicu, za mjesto 5.25" (ili 3,5") koja stoji na frontpanelu.. i koja dozvoljava vađenje-umetanje diska kao diskete.. postoji, nije ovisno o kućištu tj standardnog formata, može biti 5,25 za dva hdda npr 3,5+2,5 zajedno i sl. + hotswap itd itd + može i ostali konektori kao usb, audio i sl.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
offline
Ladica za SSD - Cooler Master MB511
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2019 17:20 (nbdy32).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
offline
Re: Ladica za SSD - Cooler Master MB511

kul .. ipak je to coolermaster :) eto, našao si pod bricket (ne ladica).. možda čak i neki lokalni trgovac ima ali treba otkriti pod što je zaveden artikal.. -lim-nosač.. možda adapter za disk i sl.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
6 godina
neaktivan
offline
Ladica za SSD - Cooler Master MB511

Hvala na info! Znam da se ne zove ladica, nisam je znao nazvati - polica, "džep" kako je zovu na cooler master stranicama, itd.

 

Našao sam ja još taj dan na njihovim stranicama ovo:

 

https://www.cmstore.eu/case/accessories/cooler-master-mastercase-ssd-pocket-2-5-glossy-version/

 

to mi se čini da je to, ali nigdje na našim stranicama ne mogu pronaći da to netko prodaje. Također, nisam dobio uz case još jedan pocket.

 

Preostaje mi poslati mail našim prodavačima informatičke opreme u nadi da netko to ima ili može naručiti. Gledao sam na više stranica, preko nabave.net, njuškala,itd.. nema.

 

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice