Klikajući externi HDD

poruka: 8
|
čitano: 1.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Klikajući externi HDD

Pozdrav svima!

Imam mali problem s externim hard diskom,kao sto je u naslovu navedeno,kada ga god ukljucim u racunalo pocne klikati,mogu vidjeti sve podatke na njemu ali kad pokusam uci u mapu ili pokrenuti neki file explorer prestane reagirati. hdd je Toshiba mk7559gsm.

Da li je moguce popraviti hdd ili ga mogu baciti u smece?

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Klikajući externi HDD
666cile666 kaže...

Pozdrav svima!

Imam mali problem s externim hard diskom,kao sto je u naslovu navedeno,kada ga god ukljucim u racunalo pocne klikati,mogu vidjeti sve podatke na njemu ali kad pokusam uci u mapu ili pokrenuti neki file explorer prestane reagirati. hdd je Toshiba mk7559gsm.

Da li je moguce popraviti hdd ili ga mogu baciti u smece?

Backupiraj što možeš i nosi na reklamaciju ako je pod garancijom. Disk je prolupao i nema mu povratka.
Koji disk je u pitanju? 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan
Klikajući externi HDD

lg hxd7...rastavio sam ga i unutra je toshiba mk7559gsm..

hdd nije vise pod garancijom tak da je znaci za smece

0 0 hvala 0
17 godina
Klikajući externi HDD

Inače, mada to ovdje najvjerojatnije nije slučaj, rečeno kliktanje je uobičajeno i kad (vanjski; bez dodatnog napajanja) tvrdi disk nema dovoljno struje. Tu pomaže promjena kabla i nespajanje diska na razdjelnik USB-portova.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Klikajući externi HDD

da takve stvari se desavaju kad uređaj nema dovoljno stuje u usb portovima  ( radi mozda loseg napajanja ) ...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sumnjam da je to zato sto je frendu par puta ispao na pod -.-

15 godina
Mogao si to odma napisat. Lagano se pozdravi s diskom, kliktanje će postati sve gore i gore dok konačno ne umre. Spasi s njega podatke što prije.
Govorim iz iskustva, isto mi je pao vanjski disk na pod i počeo klikati dok nije umro.
16 godina
neaktivan
Klikajući externi HDD

Disk je gotov,tako je jedan lik meni donio da mu popravim hard i kad nisan uspio pitan ga pa sta mu je bilo a on kaze ma slucajno mi se zalipio za magnet od subwoofera,na kraju sam ga gadjao istim diskom -.-

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice