Kaj mi je otislo ?

poruka: 8
|
čitano: 1.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kaj mi je otislo ?
Lp,
Komp je radio normalno(malo sporo al ok) I jedan dan sam instalirao onu javu. Uglavnom dva dana kasnije ovo je slika iz safe moda. Cak bi I safe mode nakon nekog kraceg vremena zatrokirao I izgubio sliku

Od treceg dana ga nemrem ni upalit, ne cuje se ni onaj zvuk, slike nigdje.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kaj mi je otislo ?

Pogledaj malo kabao od monitora, i jer grafička kartica sjedi dobro u utoru  jer po ovome je grafička otišla. Jel imaš mogućnost da probas grafu u drugom kompu?

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2016 11:47 (Patrick_cro).
16 godina
neaktivan
Otvorio sam sve, pocistio, one RAMove sam ponovo ukljucio, grafu takoder pocistio I ponovo gurnuo ali opet nemam slike.. brine me kaj ne cujem taj zvuk kad se pali.. mozda je do kabla, nisam imao rezerni da provjerim alI sumnjam

negdje sam procitao da mi je mozda maticna otisla ali opet..

0 0 hvala 0
14 godina
Kaj mi je otislo ?

Grafička je tu dobila po tamburi,vrijeme je za rernu :) Imaš ovdje na forumu temu kako vratiti grafu u život pokušaj nemaš što izgubit :)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

to ti je bilo i kod mene 

grafa je otišla- ja sam svoju u pećnicu i proradila je !!!!

16 godina
neaktivan
Ljudovi, ne znam kako vam se zahvalit, spasili ste me za novi komp. Napravio kolac od graficke I radi ko nova sad :)) hvala vam od srca :)

3 0 hvala 0
12 godina
Kaj mi je otislo ?

nemoj misliti da je to stalno rješenje, ima dosta ljudi kojima to potraje mjesec-dva i onda cicikrepne do kraja ili je eventualno uspiju ispeć još jednom

ja sam imao sreće sa zadnjom koju sam pekao - gtx 570, koju sam ispekao i radila je bez problema oko godinu dana od jutra do sutra, sad je spakirana za eventualnu rezervu

ali to je rijetkost koliko sam skužio na temi 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
picajzla0707 kaže...

nemoj misliti da je to stalno rješenje, ima dosta ljudi kojima to potraje mjesec-dva i onda cicikrepne do kraja ili je eventualno uspiju ispeć još jednom

ja sam imao sreće sa zadnjom koju sam pekao - gtx 570, koju sam ispekao i radila je bez problema oko godinu dana od jutra do sutra, sad je spakirana za eventualnu rezervu

ali to je rijetkost koliko sam skužio na temi 

Ja znam da moja 9800gtx+ amp zotac još uvijek kod frenda šljaka a bacila je error 43 i ispekao sam ju(prva koju sam pekao) i radi evo 3-4g bez greške :)

Dok recimo 4870x2 svaka 2mj pečem(kod frenda je dao mu za đaba lošijeg imovinskog stanja je).

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice