- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj malo kabao od monitora, i jer grafička kartica sjedi dobro u utoru jer po ovome je grafička otišla. Jel imaš mogućnost da probas grafu u drugom kompu?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
negdje sam procitao da mi je mozda maticna otisla ali opet..
Grafička je tu dobila po tamburi,vrijeme je za rernu :) Imaš ovdje na forumu temu kako vratiti grafu u život pokušaj nemaš što izgubit :)
to ti je bilo i kod mene
grafa je otišla- ja sam svoju u pećnicu i proradila je !!!!
nemoj misliti da je to stalno rješenje, ima dosta ljudi kojima to potraje mjesec-dva i onda cicikrepne do kraja ili je eventualno uspiju ispeć još jednom
ja sam imao sreće sa zadnjom koju sam pekao - gtx 570, koju sam ispekao i radila je bez problema oko godinu dana od jutra do sutra, sad je spakirana za eventualnu rezervu
ali to je rijetkost koliko sam skužio na temi
nemoj misliti da je to stalno rješenje, ima dosta ljudi kojima to potraje mjesec-dva i onda cicikrepne do kraja ili je eventualno uspiju ispeć još jednom
ja sam imao sreće sa zadnjom koju sam pekao - gtx 570, koju sam ispekao i radila je bez problema oko godinu dana od jutra do sutra, sad je spakirana za eventualnu rezervu
ali to je rijetkost koliko sam skužio na temi
Ja znam da moja 9800gtx+ amp zotac još uvijek kod frenda šljaka a bacila je error 43 i ispekao sam ju(prva koju sam pekao) i radi evo 3-4g bez greške :)
Dok recimo 4870x2 svaka 2mj pečem(kod frenda je dao mu za đaba lošijeg imovinskog stanja je).