Jedan problem

poruka: 19
|
čitano: 1.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jedan problem

Kad igram neke igre desava mi se to da mi slika nestane potpuno,komp se nije restarto nit je ugasen al nema slike nikakve...nekolko sek prije nestanka slike postane sve crno i cuje se zvuk ko da je zastekalo...

Imam core2duo E8400,hd4850,4gb rama i WD640gb hdd te maticna neka s p35.U cemu je problem dal se graficka pregrijava ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 12:27 (Miza).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jedan problem
Miza kaže...

Kad igram neke igre desava mi se to da mi slika nestane potpuno,komp se nije restarto nit je ugasen al nema slike nikakve...nekolko sek prije nestanka slike postane sve crno i cuje se zvuk ko da je zastekalo...

Imam core2duo E8400,hd4850,4gb rama i WD640gb hdd te maticna neka s p35.U cemu je problem dal se graficka pregrijava ili?

Moguće. Koje su temperature?
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina
neaktivan
Jedan problem

za početak, provjeri temperature za vrijeme igranja u everestu  Namigiva

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bude oko 85 na 100% vrtnje ventilatora...To je bilo zadnje mjerenje prije nego sto mi se opet desilo...probavo sam u crysisu na gamer na windovs xpup

17 godina
Da nije možda neki virus?
Imaš antivirus program?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

Nije virus mogu se kladit juce sam reinstaliravo windows i da imam antivirus nod32.

17 godina
Jedan problem

takvi simptomi se javljaju kod lošeg napajanja komponenti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedan problem

85 je dosta visoko, čak je i zima. ako ovako nastaviš na ljeto će ti ići i preko 90.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da veoma moguce,imam neko msi proatx 550W...Koje bi mi radilo dobro  s e8400,hd4850,4gbrama,maticna asus P5QL Pro a da nije preko 400 kn?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 13:21 (Miza).
17 godina
protjeran
Miza kaže...

Bude oko 85 na 100% vrtnje ventilatora...

Pa daj to je uistinu visoko! Pa ja stavim u ATI Tray Tools Beta na 60-tak % i temperatura je oko 58°C! Na 100% vrtnje bi mi se smrzla grafa...
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, MB Gigabyte EX38-DS4, s775, iX38, DDR II, SATA II, FW, GLAN, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina
neaktivan
Jedan problem

Možda imaš prašine na ventilatoru pa nemože radit il nešto, a možda je u kvaru... pogledaj malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miza kaže...

Da veoma moguce,imam neko msi proatx 550W...Koje bi mi radilo dobro  s e8400,hd4850,4gbrama,maticna asus P5QL Pro a da nije preko 400 kn?

Napajanje i temperature su ti problem..kao prvo hitno ocisti taj ventilator(hladnjak) jer 85stupnjeva na 100%brzine vrtnje ventilatora po ovakvom vremenu,cudim se kaj nije nesto pregorilo..ili ga promjeni..
Napajanje moze jos drzati ali pitanje koliko..ja bih ti preporucio corsair vx450..Osmijeh
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Miza kaže...

Pa i nije to baš neko napajanje... Za 300kn uzmi Fortron 400W, i više nego dovoljan za ovo.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
16 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Miza kaže...

Pa i nije to baš neko napajanje... Za 300kn uzmi Fortron 400W, i više nego dovoljan za ovo.
 MS 550w deluxe - 150 kn......nemam problema
Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Jedan problem

napajanje je 99% problem.....

valjda se ono pregrijava.......

uzmi Corsair VX450W .......

moja preporuka...........

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo bas sam malo radio sa brzinom venta preko ati CCC-a overdrive.Izgleda ko da meni nema veze ako tamo stavim 20 ili 100% temperature su iste i to me cudi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 18:02 (Miza).
16 godina
neaktivan
Jedan problem

A onda ti je ili otiša senzor za temperaturu ili ti se zaštopa ventilator (ili ti zapravo neminjaš brzinu nego ti samo pokazuje da minjaš).....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedan problem

Nemoj poslušati ove bedake,izgleda da se opet zadovoljavaju doma na temperature?!,pa tebi nekaj  sereju.Tmeperatura ti nije previsoka,daj malo pročitaj recenzije grafičkih u BUG-u i videš bul da se je i kod njih grijala oko 90 stupnjeva,i po netu buš videl da se stock hladnjakom niko sa tom grafičkom nema niže temperature.

Problem ti je najvjerojatnije i driverima od grafičke ili igri,pogotovo ak imaš piratske ige.Skini najnovije patcheve za igre i to bi ti trebalo rješiti problem.To se događa kad su driveri od grafičke  otkazali poslušnost,i stavili neki mod tjekom igranja koji ti onda sve zmrzne,ili igra nije dobro napravljena,pogotovo ak si skinul neku piratsku verziju igre koja je bila instalirana na nekom kompu pa je samo tak prebačena na torrent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Nemoj poslušati ove bedake,izgleda da se opet zadovoljavaju doma na temperature?!,pa tebi nekaj  sereju.Tmeperatura ti nije previsoka,daj malo pročitaj recenzije grafičkih u BUG-u i videš bul da se je i kod njih grijala oko 90 stupnjeva,i po netu buš videl da se stock hladnjakom niko sa tom grafičkom nema niže temperature.

Problem ti je najvjerojatnije i driverima od grafičke ili igri,pogotovo ak imaš piratske ige.Skini najnovije patcheve za igre i to bi ti trebalo rješiti problem.To se događa kad su driveri od grafičke  otkazali poslušnost,i stavili neki mod tjekom igranja koji ti onda sve zmrzne,ili igra nije dobro napravljena,pogotovo ak si skinul neku piratsku verziju igre koja je bila instalirana na nekom kompu pa je samo tak prebačena na torrent.

LOL!!kaj mislis da pasta koji stavljaju proizvodaci izdrzi 90stupnjeva..nema sanseIzlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice