Instalacija printera - problem

poruka: 3
|
čitano: 1.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pokušavam instalirati stari hp-ov laserjet 1150 na uredski Eee PC sa Win Xp. Skinuo sam drivere sa hp-ove službene stranice, no prilikom otvaranja datoteke javi mi se "Winzip self-extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error".

Istu tu datoteku sam skinuo na drugom kompu sa Win XP i radi bez problema. Sad mi nikako nije jasno wtf.

[EDIT]: na tom drugom kompu mi automatski ponudi odzipanje datoteke i onda je pokrene, dok na ovom Eee-u ni mrd. Moram sam desni klik miša, pa "open with Winrar". Ima li to neke veze?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 10:03 (Marko_244).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav svima....

imam ja slican problem pa ako neko zna nek pomogne,ovako imam canon bjc240 stari printer ali nije nikako koristen instalirao sam driver za njega na canon stranici i sa driverom je sve ok ali printer nereaguje kad hocu nesto da isprintam pojavi se ikona dole u desnom uglu al nista...radio sam probne printove direktno na printeru i sve je ok ali kad hocu preko comp nema reakcije...hvala svima 

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Instalacija printera - problem

Marko_244: ako je problem samo u otvaranju komprimirane datoteke ti je onda rucno otpakiraj ( desna tipka na datoteku i extract here..., ili extract to ...ime datoteke ) i onda rucno pokreni setup iz extractanih fajlova. To ce radit ako imas problema s otvaranjem samo te arhive, a ako ti nece otvarat ni jednu arhivu skini 7zip ili neki slican alat pa probaj s njime. 

naravno uvijek mozes i na tom drugom kompu kojeg spominjes otpakirati i prebaciti otpakirano na svoj eee i onda setup.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice