HP NX7400 Windows 7 PROBLEM

poruka: 2
|
čitano: 643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
HP NX7400 Windows 7 PROBLEM

Na laptopu HP NX7400 (CPU Intel(R) Core(TM)2 T7200, VGA Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family) sam imao XP i sve je radilo super,

kako sam prešao na Win 7 sve radi OK, snašao sam se nekako za drivere ali ima jedan detalj koji ne mogu nikako riješiti a sve sam pokušao.

Evo o čemu se radi:

kada se laptop pokrene ne radi touch pad i nema u system tray-u ikone niti od desktopa niti od Synaptics, također sam primjetio

da u isto vrijeme nema opcije Sleep i Hibernate (smo sivo).

Tada ugasim laptop (idem na tipkovnicu na dugme Windows pa strelicom na Shut Down).

Kada se računalo restarta onda sve radi OK, imam u system tray-u ikone za Desktop i Touch pad a također imam i opcije

Sleep i Hiberante.

Čini mi se kao da su ova dva problema povezana.

Sve sam probao od Power option sve kombinacije, do raznih verzija drivera za touch pad ali ništa.

Znači prvo pokretanje računala nema ni Sleep ni Hibernate touch pad ne radi a i nema ikone Display u system tray-u, nakon restart sve radi OK.

Problem za poludit, molim pomoć.

poz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP NX7400 Windows 7 PROBLEM

Jesi instalirao Intel mobile 9 series chipset driver? Ako nisi, probaj, možda upali.
Ako jesi, probaj skinuti noviju verziju sa stranice Intela, ili probati starije sa stranice HPa.
Windows Vista driveri bi trebali raditi na Windows 7, ali za svaki slučaj prije pokretanja instalacije stavi kompatibilnost za windows vistu.

(desni klik, svojstva, kartica kompatibilnost, pokreni ovaj program u modu kompatibilnosti za windows vista).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice