Hd 4850 veliki problemi

poruka: 10
|
čitano: 2.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

Dakle već nekoliko tjedana vodim borbu sa svojom grafičkom karticom. Imam dva windowsa xp i win 7, na xp-u sve radi savršeno, i nikada mi se ne gase igre. Ali zato na win 7 konstantno mi se ruše driveri, odnosno izbacuju ''display driver stopped responding and has recovered''. Nakon dvije instalacije novih windowsa, vista, ponovno sedmica i na kraju xp, i nakon hrpu isprobanih drivera, od najnovijih do najstarijih, pa i nekih omega i xtreme, opet isti problemi. Čak sam probavao instalirati samo display driver bez catalysta, ali opet isti problem. jednostavno ne mogu igrati niti jednu igru, malo igram i odmah me izbaci van ili dobijem BSOD. Stvarno više ne znam šta bi moglo biti, sve sam isprobao što sam znao i što mi je palo na pamet. Grafička se ne pregrijava, na njoj je s1 sa turbo modulom. 

Dali postoji ikakav način da to riješim, ili ne mogu igrati ništa, gledao sam mnogi imaju problema, ali nigdje rješenja za moj.

AMD Athlon X2 5200+ w/ CM Hyper TX 2 ASRock A770 Crossfire 2 GB RAM Kingmax DDR2 800 mhz Gainward 8800 GT GS 512 mb HDD Hitachi 160 gb Corsair CX 400

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hd 4850 veliki problemi

meni nije bilo nikakvih problema a imao sam 2 hd4850 prvo od club3d a sad od gigabitye i nema problema ni na x32 niti na x64 windows 7 

neznam

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 23:56 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

pa gledam po raznim forumima, ne kužim uopće u čemu bi mogao biti problem. Probao sam sve i svašta i opet ne radi, kažem danas ujutro format harda i čista instalacija xp-a, stvaljneo sve up to date i opet isto, ne mogu igrati ništa a da me ne izbaci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

anyone

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hd 4850 veliki problemi

Isto ima dva systema win xp i win 7 RTM 7600, sve radi odlicno na win 7 imam zadnje drivere. Pogledaj si memorijske module na ploči, napone, možda te zbog toga izbacuje u win7 Probaj checkirati memoriju prije ulaska u win7 sa onim memory diagnostic.

16 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

ok, probat ću sa samo jednom pločicom memorije, možda čak i nije do grafičke kartice, jer ne stignem vidjeti koja je greška kad mi dođe BSOD jer se pojavi na sekundu i odmah mi se restarta komp.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_Raptoxx kaže...

Dakle već nekoliko tjedana vodim borbu sa svojom grafičkom karticom. Imam dva windowsa xp i win 7, na xp-u sve radi savršeno, i nikada mi se ne gase igre. Ali zato na win 7 konstantno mi se ruše driveri, odnosno izbacuju ''display driver stopped responding and has recovered''. Nakon dvije instalacije novih windowsa, vista, ponovno sedmica i na kraju xp, i nakon hrpu isprobanih drivera, od najnovijih do najstarijih, pa i nekih omega i xtreme, opet isti problemi. Čak sam probavao instalirati samo display driver bez catalysta, ali opet isti problem. jednostavno ne mogu igrati niti jednu igru, malo igram i odmah me izbaci van ili dobijem BSOD. Stvarno više ne znam šta bi moglo biti, sve sam isprobao što sam znao i što mi je palo na pamet. Grafička se ne pregrijava, na njoj je s1 sa turbo modulom. 

Dali postoji ikakav način da to riješim, ili ne mogu igrati ništa, gledao sam mnogi imaju problema, ali nigdje rješenja za moj.

Probaj falshat bios od grafičke

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

a da nije možda do power saving moda moje grafičke, gledao sam preko amd overdivea i tamo piše optimal performance, što mi smanjuje taktove GPU-a na 500 mhz a memorije na 750. Da nije do te promjene možda problem, pa se grafička sama zablesira, pa me zanima kako promijeniti taj power saving mode da mi stalno radi na istim taktovima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_Raptoxx kaže...

a da nije možda do power saving moda moje grafičke, gledao sam preko amd overdivea i tamo piše optimal performance, što mi smanjuje taktove GPU-a na 500 mhz a memorije na 750. Da nije do te promjene možda problem, pa se grafička sama zablesira, pa me zanima kako promijeniti taj power saving mode da mi stalno radi na istim taktovima.

s riva tunerom

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
neaktivan
Hd 4850 veliki problemi

Da ne otvaram novu temu... Ovako, pise u GPU-Z da vent radi na 20% i to je njemu 1 RPM, znači na 100% je 5 RPM. Ali gledam u vent i vrti se ko mutav, u čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 0:53 (alexandarxan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice