Hard Disk Drobi

poruka: 8
|
čitano: 3.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hard Disk Drobi

E ljudi imam Hitachi 640 giga,,disk se stalno cuje koda nesto drobi,,jel to tako vama.

To mi je pomalo pocelo ic na zivce :/

O.o

Inace je komp tih kad prestane drobit na par sec O.o

Paty
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hard Disk Drobi
vice kaže...

E ljudi imam Hitachi 640 giga,,disk se stalno cuje koda nesto drobi,,jel to tako vama.

To mi je pomalo pocelo ic na zivce :/

O.o

Inace je komp tih kad prestane drobit na par sec O.o

Koji operativni sistem imaš?To se znalo događati kod viste prije service packova, zbog indeksiranja.

16 godina
neaktivan

heh da imam vistu 64 bit,to mi je radio i na win 7 isto :D...postoji li nacina da se to rjesi :D

Paty
17 godina
neaktivan
Hard Disk Drobi

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/vista-sp1-jos-uvijek-radi-hard/3713.aspx?page=0&jumpto=47505&sort=asc&view=flat

ili

imaš opciju pretraživanja na ovom forumu... upišeš pojam indeksiranje i staviš točkicu na pretraživanje tema po recimo,porukama...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Idi na control panel > administrative tools > services.

Isključi service "SuperFetch" i aktivnost hdd-a bi trebala u velikoj mjeri prestati. 

16 godina
neaktivan
Bugy kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/vista-sp1-jos-uvijek-radi-hard/3713.aspx?page=0&jumpto=47505&sort=asc&view=flat

ili

imaš opciju pretraživanja na ovom forumu... upišeš pojam indeksiranje i staviš točkicu na pretraživanje tema po recimo,porukama...

Ko ce to trazit po forumu najlakse je napisat i eto dobio sam linnk,,a i ovaj ispod tebe mi je pomoga,,tako da zahvaljujem na pomoci :D

Paty
17 godina
neaktivan
vice kaže...

Ko ce to trazit po forumu najlakse je napisat i eto dobio sam linnk,

Bolje je potražiti , jer možeš naučiti usput dosta toga...

16 godina
neaktivan

Da znam,,ali nisam znao da je to indeksiranje i kako bi ja to uspio nac.

Pa vidis po temi nisam znao kako cu drugacije napisat :D

Paty
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice